Huischef
BBQ Chef in Utrecht

Uw BBQ volledig verzorgd door HuisChef!

 

Voor de echte barbecue liefhebbers heeft HuisChef de uitkomst: een volledig verzorgde BBQ inclusief BBQ chef in Utrecht en omgeving! Wij zijn gespecialiseerd in luxe catering en heerlijke barbecue arrangementen. Luxer dan de ‘gewone BBQ’ en u hoeft zelf niks te regelen. Geniet van uw drankje terwijl de BBQ chef van HuisChef een overheerlijke BBQ verzorgd. Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan bij ons voorop. We verzorgen de meest luxe barbecue van A tot Z voor u en uw gasten.

BBQ chef in Utrecht

Barbecue arrangementen op maat

Wilt u samen met een grotere groep genieten van een luxe barbecue die wij in zijn geheel verzorgen? Wacht niet langer en schakel HuisChef in! Onze barbecue-chef regelt de barbecue op locatie. Van een heerlijke walking dinner barbecue tot een duurzame BBQ of een 15-gangen BBQ. HuisChef kan uw BBQ verzorgen vanaf 10 tot 250 personen. Helemaal naar wens en compleet verzorgd.

Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden, waarin we rekening houden met uw budget en wensen.

 

Buffet BBQ

Wilt u graag een heerlijke BBQ met chef inhuren voor het organiseren van een vrijgezellenfeestje, familiefeestje, kinderfeestje of een andere speciale gelegenheid? HuisChef organiseert een ultiem barbecue buffet op locatie. Onze chef grillt alles op de Big Green Egg. We hebben speciaal voor deze BBQ mooie stukken vis en vlees geselecteerd, waaronder verse gegrilde tonijn en heerlijke gemarineerde lamsracks met mosterd en tijm. Uw stijlvolle buffet kan natuurlijk geen salades en knapperig brood met diverse koude gerechten missen. Ook voor de vegetariërs is er genoeg keuze, zoals asperges, gepofte aardappels en gevulde paddenstoelen.

Wilt u graag een BBQ met chef inhuren in omgeving Utrecht? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BBQ chef in Utrecht

Walking dinner BBQ

Naast een heerlijk barbecue buffet, verzorgen we ook walking dinner BBQ’s voor u en uw gasten. Een walking dinner BBQ is ideaal als u minder plaats heeft voor uw gasten en het toch nog aantrekkelijk wilt uitpakken. Onze chefkok zorgt voor de meest bijzondere gerechtjes met een verrassende smaakbeleving en prachtige presentatie. Uw gasten kunnen staand genieten van heerlijke barbecue hapjes. Zo kunt u op een luchtige manier tijd doorbrengen met uw gasten en genieten van uw culinaire invulling.

Mogelijkheden BBQ met chef:

BBQ met chef inhuren?

Wilt u graag een BBQ met chef inhuren in omgeving Utrecht? HuisChef zorgt voor de meest smaakvolle en complete barbecue’s voor u en uw gasten. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Vul uw gegevens in:

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.