5 gangen menu voor thuis:
Zelf samenstellen: €44,95
Vanaf 6 personen
Aanbiedings-Herfstmenu t/m 7 december: €39,95
Vanaf 4 personen
Tot en met zaterdag 7 december 2024 bezorgen we gratis uw thuisdiner in een straal van 10 km van Soest (bezorging vanaf 6 personen).
Anders af te halen op: Nijverheidsweg 16, 3762 ER SOEST
Het voorgerecht en het dessert zijn al geheel opgemaakt op borden, u kunt deze zo serveren.
De warme gerechten hebben een kleine bereiding nodig. Duidelijke en zeer eenvoudige instructies worden bijgeleverd.
Voor het complete menu krijgt u van ons mooi servies en bestek in bruikleen aangeleverd.
Aanbiedings-Herfstmenu in november:
***
Gerookte ribeye met truffelmayonaise, Parmezaanse kaas en pijnboompitten
Zalm palet met gerookte zalm en zalm mousse
***
Hertenstoof met puree en rodekool in een pannetje
Gebakken dorade met een pompoen taartje en salieboter
***
Tiramisu met speculaas en amaretto
Winterse trifle met stoofperen
Chocolade mousse met sinaasappel en hazelnoot
Dieet- of allergie-aanpassingen zijn beperkt mogelijk in overleg.
Hieronder kunt u uw menu geheel naar eigen wens samenstellen.
U kiest twee koude voorgerechten, twee warme hoofdgerechten en één dessert.
Het keuzemenu is te bestellen vanaf 6 personen.
U kiest voor alle personen hetzelfde menu (met vegetariërs kunnen wij rekening houden)
U kunt de diners ophalen op Nijverheidsweg 16, 3762 ER SOEST
NB: Niet mogelijk op 24, 25 en 26 december, dan verzorgen wij uitsluitend ons 15 gangen amusediner.
Menu keuze gang 1 & 2 Mix van luxe amusehapjes (3 p.p.) Dun gesneden zwaardvis met zeekraal mousse en yuzu saus Vispalet met gerookte zalm, paling mousse en Hollandse garnaaltjes Vitello tonato: kalfsrollade met tonijn, groene asperges en kwartelei Gerookte ribeye met pesto, Parmezaanse kaas en pijnboompitten Courgette soepje (v) Geitenkaas pompoen met vijgen en pompoenpitten (v) Caprese met buffel mozzarella, pesto en artisjok (v) |
|
Menu keuze gang 3 & 4
Gemarineerde zalm met asperge-zoete aardappel salade Kabeljauw met chorizoboter en tomatensaus uit pannetje Gamba’s met mango chutney en zeekraal Ossenhaas spies met oosterse pokebowl Zachtgegaarde kalfssukade in rodewijn jus met paddenstoelen tartelette Pokebowl met onder andere edamame en wakame (v) Met risotto gevulde Portobello (v) |
|
Dessert gang 5 Petit Grand Dessert: mix van heerlijke amusedesserts Appel crumble met crème suisse Italiaans dessert: tiramisu en panna cotta van limoncello |
|
|
|
Bestelformulier 5 gangen thuis menu
Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!