Huischef
Amuse
Luxe Amuse hapjes

Amuse diner €32,50 p.p.

(vanaf 6 personen)

Met een amuse diner kunt u heerlijk genieten van zeer bijzonder gepresenteerde luxe hapjes, of eigenlijk mini-gerechtjes. Alleen de warme gerechtjes hebben nog een kleine bereiding nodig

HuisChef verzorgt uw hapjes in prachtig opgemaakte aardewerk schaaltjes en in glaasjes. Dit 15 gangen amusediner is een avondvullend culinair programma waar u uw gasten aangenaam mee zult verrassen.

Houdt u er rekening mee dat het 15 kleine gerechtjes zijn waardoor dit voor de fijnproever een mooi diner is, maar voor de echt grote eter niet voldoende zal zijn. Sowieso adviseren wij u brood bij het diner te serveren, net zoals in een restaurant gebruikelijk is.

Afhankelijk van datum en tijd kunnen wij de diners bezorgen (vanaf 12 personen) of u kunt deze afhalen in Hoogland (bij Amersfoort).

15 gangen amuse diner 15 gangen amuse diner

Vanaf 6 personen € 32,50 p.p.

Met het 15 gangen diner kunt u uzelf en uw gasten aangenaam verrassen. Het diner is af te halen in Hoogland (bij Amersfoort) maar kan in overleg ook worden bezorgd.

kerst amuse diner 15 gangen kerst amuse diner 

Vanaf 2 personen € 32,50 p.p.

Ook met kerst kunt u bij HuisChef terecht! Het kerst amusediner sluit helemaal aan op de kerst en heeft bijpassende schaaltjes en servies. Het diner is alleen af te halen op 24, 25 of 26 december.

Caprese spies tomaat, basilicum, zongedroogde tomaat, rucola en buffel mozzarella bolletjes
Rundercarpaccio met pesto, kappertjes, Parmezaansekaas en pijnboompitten
Vegetarisch menu
Coppa di Parma
Herfst amuse
Tonijn amuse
Zaken bokkenpootje
Brownie dessert
Creme brûlée

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!