Huischef

Amuse diner: €32,95 p.p.

Met het 15 gangen amuse diner van HuisChef kunt u genieten van bijzonder gepresenteerde luxe hapjes, die samen een geheel diner vormen. Alleen de warme gerechtjes hebben nog een kleine bereiding nodig.  

Te bestellen op vrijdag 28 januari en zaterdag 29 januari en daarna op vrijdagen en zaterdagen op aanvraag.

OP ZATERDAG 29 JANUARI 2022 KUNNEN WIJ HET AMUSEDINER VANAF 2 PERSONEN VOOR U VERZORGEN

(vanaf 6 personen – voor minder personen soms mogelijk als wij al een andere bestelling hebben – neem s.v.p. contact met ons op of dit kan).

Wij verzorgen alleen het menu met vlees en vis of het menu zonder vlees.

8 koude amuses

4 warme gerechtjes (met eenvoudige instructies van ons).

3 desserts

Huischef verzorgt uw hapjes in aardewerk schaaltjes en in glaasjes.

U kunt de diners ophalen op: Nijverheidsweg 16, 3762 ER SOEST

bestelformulier (1)

 

Koude gerechten:

Gerookte ribeye bonbon met truffel mayonaise
Palingmousseballetje met Hollandse garnalen
Wrap met kalkoen & roomkaas & cranberries
Hertenham met gemarineerde paddenstoelen
Vitello tonato met kwarteleitje
Eendenpaté met sinaasappelcompôte
Marbré van geitenkaas met vijgenbrood
Gerookte heilbot met zeekraal

 

Warme gerechten:

Sashimi van tonijn met sojasaus en wakame
Gemarineerde zalm met mosterd en dille
Gevulde champignon met duxelles
Zacht gegaard wildstoofpotje

 

Dessert:

Trifle met kersen en amaretti koekje
Witte chocolademousse met brownie
Limoncello pannacotta

 

Bereiding warme gerechtjes regulier menu

Tonijn:

Laat een koekenpan heet worden en doe olie in de pan.

Bak de tonijn met de sesamkant naar beneden heel kort.

Leg op de schaaltjes met de sojasaus en wakame.

Zalm:

Verwarm de oven voor op 180 graden.                                       

6 minuten verwarmen.

Gevulde champignon:

Verwarm de oven voor op 180 graden.                                   

5 minuten verwarmen.

Wildstoofpotje met pasteibakje:

De pasteibakjes mogen een paar minuten in de oven op 160 graden maar het hoeft niet. De wildstoof kan in een pannetje warm gemaakt worden maar het zakje kan ook gedurende een aantal minuten in water liggen dat net van de kook is. Het hangt van het aantal porties af hoe lang dit moet.

bestelformulier (1)

 

HuisChef verzorgt uw catering in Amersfoort, Soest, Baarn en omstreken.

Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan bij Huischef voorop. De jarenlange ervaring als chefkok in goede restaurants proeft u terug in alles wat HuisChef Catering Soest, Amersfoort e.o. maakt.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!