Huischef

Amuse diner: €39,95 p.p.

Vanaf 6 personen

Met het 15 gangen amuse diner van HuisChef kunt u genieten van bijzonder gepresenteerde luxe hapjes, die samen een geheel diner vormen. Alleen de warme gerechtjes hebben nog een kleine bereiding nodig.  

Te bestellen op vrijdagen en zaterdagen op aanvraag (aangezien wij heel vol zitten met partijen kunnen wij niet alle bestellingen meer verzorgen, neem s.v.p. contact met ons op of het kan). Vanaf 10 personen ook op andere dagen mogelijk op aanvraag.

In verband met vele partijen sowieso niet mogelijk op zondagen en:

Tot en met 16 augustus

Zaterdag 10 september

Dieet of allergie-aanpassingen zijn helaas niet mogelijk.

 

Wij verzorgen alleen het menu met vlees en vis of het menu zonder vlees.

8 koude amuses

4 warme gerechtjes (met eenvoudige instructies van ons).

3 desserts

Huischef verzorgt uw hapjes in aardewerk schaaltjes en in glaasjes.

U kunt de diners ophalen op: Nijverheidsweg 16, 3762 ER SOEST

bestelformulier (1)

 

Koude gerechten:

Gerookte ribeye bonbon met truffel mayonaise
Zalm bokkenpootje
Wrap met gerookte kip & roomkaas & piri piri
Parmaham met brie en gemarineerde paddenstoelen
Vitello tonato met kwarteleitje
Eendenpaté met sinaasappelcompôte
Marbré van geitenkaas met vijgenbrood
Sushi met heilbot met zeekraal

 

Warme gerechten:

Sashimi van tonijn met sojasaus en wakame
Pittig gemarineerde gamba met mango chutney 
Ossehaas spies met yakitori
Lams kotelet met honing mosterd

 

Dessert:

Cheesecake met rood fruit
Witte chocolademousse met brownie
Limoncello pannacotta en spekkoek

 

Bereiding warme gerechtjes regulier menu

Tonijn:

Laat een koekenpan heet worden en doe olie in de pan.

Bak de tonijn met de sesamkant naar beneden heel kort.

Leg op de schaaltjes met de sojasaus en wakame.

Gamba:

Laat een koekenpan heet worden en doe olie in de pan.

Bak de gamba totdat hij mooi rosé is.

Leg hem in het bakje met de mango chutney.

Ossenhaas:

Laat een koekenpan heet worden en doe olie in de pan.

Het vlees kort bakken aan beide kanten. 

Lamskotelet:

Laat een koekenpan heet worden en doe olie in de pan.

Het vlees kort bakken aan beide kanten. 

 

HuisChef verzorgt uw catering in Amersfoort, Soest, Baarn en omstreken.

Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan bij Huischef voorop. De jarenlange ervaring als chefkok in goede restaurants proeft u terug in alles wat HuisChef Catering Soest, Amersfoort e.o. maakt.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!