Huischef
walking diner

Walking dinner tijdens Corona: Wij zorgen voor 1,5 meter afstand

Als we met wat meer mensen bij elkaar mogen komen maar nog wel de 1,5 meter afstand moeten houden, is een walking dinner heel geschikt. Wij bereiden de gerechten in de keuken of op de Big Green Egg en zetten deze vervolgens op een mooi gedecoreerde buffettafel waarvan de gasten hun gerecht kunnen pakken.

Deze manier van dineren waarbij uw gasten meerdere kleine gerechten geserveerd krijgen. De gerechten zijn home-made, creatief, van topkwaliteit en zeer verrassend gepresenteerd waardoor ze een hoog “wauw” effect hebben. Al deze kleine gerechten vormen samen een compleet en culinair diner. Er wordt een mix van warme en koude gerechten geserveerd die prachtig opgemaakt zijn in bijzonder servies.

Dit diner kan op veel verschillende plekken en in veel verschillende vormen plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een tijdens een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest.

 

Het menu kan naar wens aangepast worden en vegetarische en andere dieetwensen zijn uiteraard geen probleem.

Walking Dinner zelf samenstellen

Vanaf 20 personen € 37,95 per persoon.

Stel uw eigen gerechtjes bij elkaar en maak zo uw eigen menu.

Walking dinner tonijn gerechtje

Walking Dinner Chef’s Choice

Vanaf 20 personen € 42,95 per persoon

Een heerlijke manier van ontspannen genieten van 10 gerechtjes door de Chef geselecteerd! Veel verschillende smaken en spannende technieken, een feest voor iedereen die een keer iets anders wil en durft.

Walking Dinner BBQ

Vanaf 20 personen € 42,95

Van de Big Green Egg: bijzondere gerechtjes met een verrassende smaakbeleving en prachtige presentatie, elk geserveerd met een vorkje.

Gamba waling dinner gerechtje

Stel uw eigen BBQ Walking Dinner samen

Vanaf 20 personen vanaf € 37,95

Staat garant voor een fantastisch diner met een hoog “wauw” effect door de verrassende en heerlijke smaakcombinaties en prachtige opmaak van elk gerechtje.

Dessert walking dinner

Italiaanse Walking Dinner

Vanaf 20 personen € 37,95 per persoon

Dit concept bestaat uit 8 klassieke gerechtjes uit de Italiaanse keuken.

Amuse hapjes van Huischef

Sounds & Bites

Vanaf 50 personen € 45,00 per persoon.

Zin in een uniek feest waar eten en muziek naadloos op elkaar aansluiten? Waar elke muziekliefhebber z’n hart kan ophalen en iedere fan van lekker eten versteld zal staan van de gerechtjes?

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!