Huischef
bruiloft catering

Bruiloft catering

Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen! Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Natuurlijk wil je dat ook de bruiloft catering op die dag tot in de puntjes verzorgd is. Aan Huischef kun je dat met alle vertrouwen overlaten. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij jullie een culinaire bruiloft om nooit te vergeten. Bijvoorbeeld een walking dinner, een BBQ of een combinatie daarvan voor een wat meer informele sfeer. Of een bijzonder diner voor een wat kleinere groep gasten. Bijzondere culinaire amusehapjes voor de avondgasten, alles is mogelijk.

Sharing dinner Chef’s Choice

Vanaf 30 personen 

 

Sharing Dinner Italia

Vanaf 30 personen

Sitting dinner bruiloft Huischef

Wedding Sitting Dinner

Vanaf 20 personen

Wedding Walking Dinner

Vanaf 30 personen

Bruiloft BBQ Buffet

Vanaf 30 personen

Dessert

Trouw Locaties

 

 

Prachtige trouw lokatie met the big green egg mogen koken
Huischef Walking dinner
Bruiloftdiner in een kas
Bruidtaart Naked cake met rood fruit
Italiaanse sharing dinner
Bruid met walking dinner gerecht
Walking dinner amuse hapjes
Tafel aankleding Huischef
Lange tafel sharing dinner Huischef
Bruiloft tafelaankleding
Kreeft op The Big Green Egg
Kaaswagen op bruiloft catering
Huwlijks diner tafel aankleding
Huischef kaaswagen
De piano bar
Sharing dinner
Bruiloft verhuur witte stoeltjes
Bruiloft buffet
BBQ in appelgaard alle lokaties zijn mogelijk
BBQ Chef op lokatie met Big Green Egg XXL
BBq op elke lokatie mogelijk
Wijngaard de Brede Beek met de Ofyr
Bruiloft bij het zwembad Dorade van de BBQ

In overleg organiseren wij de bruiloft tot in de puntjes, zodat jullie op deze dag onbezorgd  kunnen genieten. Huischef heeft vele mogelijkheden om jullie bruiloft tot een groot succes te maken. Denk daarbij niet alleen aan drankjes en een heerlijk diner, maar ook aan de aankleding van uw bruiloft met tenten, heaters, stoelen en tafels. Of u nu uw bruiloft in uw tuin of op locatie wilt organiseren, Huischef kan alles regelen. Voor alle mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze verhuur pagina.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Charlotte

“Ik zou Huischef aan iedereen aanbevelen. Voor mijn huwelijk naar verschillende cateringbedrijven gekeken. Huischef sprong in het oog omdat ze fantastisch uitziende hapjes aanbieden voor een redelijke prijs. Maar vooral het vriendelijke en professionele contact was voor mij de doorslaggevende factor om met hen in zee te gaan. Ze hebben mijn hoge verwachtingen helemaal waar gemaakt! De gerechtjes waren heerlijk en tot in de puntjes verzorgd. Eigen bordjes, big green eggs, werktafels, tenten en personeel namen ze mee, ik hoefde me nergens zorgen over maken. En in deze onzekere Coronatijden dachten Wido en Irina non stop met ons mee. Huischef, heel veel dank!”

Kostas en Nynke

“Het sharing dinner op onze bruiloft was werkelijk geweldig georganiseerd, het maakte al onze verwachtingen meer dan waar. Super mooie gedekte tafels, heerlijke verschillende gerechten en ruim voldoende eten. Daarnaast een fijne kok en bediening. Heel veel complimenten gekregen ook van onze gasten over zowel het eten als de service. Echt super!!”

 

Astrid

“Wat een top ervaring. Vanaf het begin tot het einde perfect georganiseerd. Het begon met de offerte die gepersonaliseerd was met foto’s en duidelijke omschrijving van de gerechten die vooraf waren overeengekomen. Het complete team was in dezelfde bedrijfskleding wat een erg professionele uitstraling had. De dames van het team waren erg actief en scherp. Glazen ophalen, afruimen, bedienen vrolijke uitstraling etc. Ze werkten samen als een geoliede machine super op elkaar ingespeeld. De rust die het hele team uitstraalde was erg fijn. Geen stres maar alles goed georganiseerd tot in detail. De presentatie van de gerechten was subliem, geen plastic maar prachtige borden met een ster waardige opmaak. De smaken waren zo goed op elkaar afgestemd ieder gerecht was zo mooi in balans. De producten waren van hoogwaardige kwaliteit. Wij hadden rond de 100 gasten en iedereen was lovend over de catering. Al moet ik hier een kanttekening plaatsen en zeggen dat het woord ”catering” hier een onjuiste benaming is. De kwaliteit en beleving die Wido en zijn team leveren mag het woord catering niet dragen, het was meer alsof een hoogwaardig restaurant bij ons thuis is komen koken. Al met al wil ik nogmaals mijn dank uitspreken aan Wido en zijn team! Mede door jullie hebben wij een voortreffelijk feest gehad. Tot snel weer!”

 

Nance

“Op 9 september heeft het team van de Huischef de catering verzorgt van onze bruiloft: Oesters en borrelhapjes (tussen de koeien!) na de ceremonie, een walking dinner en ‘s avonds borrelhapjes tijdens het feest. Zóveel complimenten en enthousiaste reacties van alle gasten!!! Het was allemaal even lekker, zag er prachtig en origineel uit, en Wido en zijn team super attent en prettig aanwezig! Aanpassingen ivm allergieën waren ook geen enkel probleem en zelfs niet aangekondigde voorkeuren werden nog terplekke opgelost, chapeau! Ook het contact met Irina vooraf was heel prettig, dat alles samen maakt dat zij de perfecte cateraar zijn!”

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.