Huischef
Culinaire catering
Culinaire catering
Culinaire catering

Bruiloft catering

Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen! Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Natuurlijk wil je dat ook de bruiloft catering op die dag tot in de puntjes verzorgd is. Aan Huischef kun je dat met alle vertrouwen overlaten. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij jullie een culinaire bruiloft om nooit te vergeten. Bijvoorbeeld een walking dinner, een BBQ of een combinatie daarvan voor een wat meer informele sfeer. Of een bijzonder diner voor een wat kleinere groep gasten. Bijzondere culinaire amusehapjes voor de avondgasten, alles is mogelijk.

In overleg organiseren wij de bruiloft tot in de puntjes, zodat jullie op deze dag onbezorgd  kunnen genieten. Huischef heeft vele mogelijkheden om jullie bruiloft tot een groot succes te maken. Denk daarbij niet alleen aan drankjes en een heerlijk diner, maar ook aan de aankleding van uw bruiloft met tenten, heaters, stoelen en tafels. Of u nu uw bruiloft in uw tuin of op locatie wilt organiseren, Huischef kan alles regelen. Voor alle mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze verhuur pagina.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.

Huischef bij de huwelijk van Nancy & Remco Oesters openmaken in de stal
Huischef bij de huwelijk van Nancy & Remco Oesters openmaken in de stal
Huischef oesters openmaken
Huischef bij de huwelijk van Nancy & Remco Oesters openmaken in de stal
Bruidspaar
Bruidspaar
Bruidspaar
Hapjes
Hapjes
Hapjes
Waling dinner gerecht
Waling dinner gerecht
Waling dinner gerecht
Rode loper
Rode loper
Rode loper
Sweet tabel Bussum
Sweet tabel Bussum
Sweet tabel Bussum
Bruidspaar
Bruidspaar
Bruidspaar
Loodrecht bruiloft
Loodrecht bruiloft
Loodrecht bruiloft
Zoete hapjes
Zoete hapjes
Zoete hapjes
Buffet BBQ
Buffet BBQ
Buffet BBQ
Bruiloft Barneveld
Bruiloft Barneveld
Bruiloft Barneveld
Huischef team
Huischef team
Huischef team
Tafel indeling
Tafel indeling
Tafel indeling
Big Green Egg
Big Green Egg
Big Green Egg
Tent bruiloft
Tent bruiloft
Tent bruiloft
Tafel
Tafel
Tafel
Huischef met bruid
Huischef met bruid
Huischef met bruid
Bruiloft catering
Bruiloft catering
Bruiloft catering
Buffet
Buffet
Buffet
Big Green egg met Chef
Big Green egg met Chef
Big Green egg met Chef
Walking dinner gerecht
Walking dinner gerecht
Walking dinner gerecht
Hapjes
Hapjes
Hapjes

Laat een reactie achter

* Uw reactie wordt geplaatst na goedkeuring


CAPTCHA Image
Reload Image

12 reacties van onze klanten

 1. De Huischef heeft ons enorm ontzorgd bij ons 25-jarig huwelijksfeest. Geen omkijken naar eten en drinken voor onze gasten in ons eigen huis en onze eigen tuin. Wido en zijn mensen hebben met het Big Green Egg de hele middag en avond heerlijke gerechtjes gemaakt die lekker waren en bijzonder gemaakt. Wij en onze gasten hebben genoten!

 2. Roel en Nancy.
  Voor onze bruiloft heeft huis chef een walking diner verzorgd. In overleg met de eigenaar Wido hebben we zelf het menu samen kunnen stellen zodat het diner op onze wensen was afgestemd. Mede door de enthousiaste uitstraling van het personeel en de kwalitatief hoogwaardige producten en gerechten kijken wij op een zeer geslaagde avond terug. Huis chef is een echte aanrader voor een culinaire avond!

 3. Wibo en zijn team hebben een fantastische BBQ rond de wereld voor onze bruiloft verzorgd. Ze paste zich perfect aan in de beschikbare ruimte. Het eten zag er mooi uit en het was heerlijk. We hebben van onze gasten niets dan complimenten ontvangen.Bij het volgende feest weten wij jullie te vinden. Nogmaals hartelijk dank. Het was top!

 4. Tijdens het feest waarmee we met ruim 70 vrienden onze 25-jarige liefde vierden (op Heerlijkheid Groot Weede / Zolder de Heerlijkheid) heeft Huischef iedereen blij verrast met een uitstekende verzorgde en buitengewoon smakelijke barbecue. We genieten al een paar dagen na van een mede dankzij Huischef onvergetelijk mooi feest. Niet alleen wij, ook onze gasten waren zonder uitzondering laaiend enthousiast. Absolute aanrader, wat ons betreft graag nog een keer!

 5. Huis chef Kwam met zijn Green Egg op onze bruiloft voor een bbq voor 90 man. Starters zagen er geweldig uit en heel lekker Bbq zelf was geweldig! Nog nooit zulke goede zalm gegeten. En de desserts waren de kers op de taart! Huischef is zeker een aanrader. Ook alleen maar complimenten over het eten gehad van onze gasten! Super! Enorm bedankt dat je onze bruiloft onvergetelijk hebt gemaakt Wido!

 6. Hoi Wido,
  Hierbij willen we jou en je team nogmaals bedanken voor de voortreffelijke culinaire kookkunsten en service op onze trouwdag afgelopen 17 juli 2015. We hebben ontzettend veel complimenten ontvangen voor alles wat jullie hebben gemaakt! Wido, je hebt alle verwachtingen meer dan waargemaakt. Daarnaast was je tijdens de voorbereidingen en onze wijziging van locatie etc. ook altijd aanwezig of bereikbaar om te helpen. Super! We kunnen niet wachten tot we je voor ons volgende feestje kunnen uitnodigen.
  Groet,
  Hans & Marliz

 7. Huischef heeft op 22 aug de catering verzorg op onze bruiloft, ‘bbq de wereld’.
  Het was geweldig! Het eten was zeer smaakvol, we hebben geen gast gehad die het niet lekker vond. Nu nog krijgen we van onze gasten te horen dat het eten zo lekker was.
  Ook op het optreden van Wido en zijn team, op toch zo’n intiem feest, is nooit teveel geweest.
  Wido en team, enorm bedankt voor jullie bijdrage aan onze meest bijzondere dag.
  In de toekomst bij andere gelegenheden zullen wij zeker nog eens beroep op je doen.
  Hartelijke groet uit Twente

 8. Op onze bruiloft heeft Wido met zijn collega een heerlijk buffet voor 60 man verzorgd. Alles was goed geregeld, het eten was erg lekker, het buffet zag er super goed uit. Met de 2 green eggs was het bbq buffet helemaal compleet.
  Het was fijn dat Wido ons al het werk uit handen genomen heeft en volledig onopgemerkt alles tot in de puntjes heeft geregeld.
  Wido, bedankt voor het top feest

 9. Wido heeft op onze trouwdag met big green eggs en heel veel passie en heerlijk eten de dag geperfectioneerd.
  Onze tip: stop met zoeken en boek hem.
  Waarom?
  Heel veel overheerlijke amuses en hapjes.
  Een geweldig buffet, voor het oog en de maag.
  Genoeg voor zelfs de grootste eter.
  Hij denkt met je mee en biedt een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding.
  Onze gasten hebben het nog steeds over het heerlijke eten op onze trouwdag. Bedankt Wido!

 10. 14juni. Wido wat heb je ons feest voor de 2e keer weer geweldig verzorgd. Complimenten!! Dit keer onze bruiloft. Een tuinfeest met bbq. Het maakt je niet uit voor hoeveel man. Je krijgt het gewoon voor elkaar. De amuse hapjes zijn altijd goed. En de bbq was ook nu weer super geregeld! En de dessert lolly’s vonden ze ook erg leuk en lekker, en ik had me al zo verheugd op de cocktails. Ook een succes. Wat vonden ze het leuk, net even anders dan anders!! We vonden het top!! En het weer zat gelukkig ook mee. Een mooie dag om op terug tekijken. Super bedankt,, wim Corien uit Vinkeveen

 11. Voor ons huwelijksfeest hebben wij HuisChef Wido gevraagd zijn kunsten te vertonen. De commentaren die wij gelezen hadden op de HuisChef-site waren zo lovend dat onze verwachtingen hooggespannen waren, maar wij kunnen ons slechts aansluiten in de rij: de offerte was perfekt afgestemd op wat er besproken was tijdens ons kennismakingsgesprek, Wido had waardevolle tips over opstelling, tafels, tenten etc. en de uitvoering was tot in de puntjes volgens afspraak. Het belangrijkste: Wido maakt kunstwerkjes voor alle zintuigen, niets dan lof van onze gasten en ons.
  Bovendien is hij zelf een erg fijne gast om er bij te hebben.

 12. Beste Wido,
  Ook op deze manier willen we jou bedanken voor de geweldige catering, de heerlijke hapjes,mooie tent en jouw creatieve meedenken tijdens ons huwelijk op 31 mei. Mede dankzij jouw fantastische verzorging is het een prachtige dag geworden en een onvergetelijke herinnering. We bellen snel voor een afspraak zodat jij je Huischef kookkunsten bij ons thuis weer kunt laten zien en proeven.
  Hartelijke dank en tot snel
  Ingrid en Evert-Jan