Huischef
bruiloft catering

Bruiloft catering

Van harte gefeliciteerd. Jullie gaan trouwen! Je bruiloft is een van de mooiste dagen van je leven. Natuurlijk wil je dat ook de bruiloft catering op die dag tot in de puntjes verzorgd is. Aan Huischef kun je dat met alle vertrouwen overlaten. Door onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij jullie een culinaire bruiloft om nooit te vergeten. Bijvoorbeeld een walking dinner, een BBQ of een combinatie daarvan voor een wat meer informele sfeer. Of een bijzonder diner voor een wat kleinere groep gasten. Bijzondere culinaire amusehapjes voor de avondgasten, alles is mogelijk.

Bruidtaart Naked cake met rood fruit
Italiaanse sharing dinner
Huischef Walking dinner
Bruid met walking dinner gerecht
Walking dinner amuse hapjes
Tafel aankleding Huischef
Lange tafel sharing dinner Huischef
Bruiloft tafelaankleding
Kreeft op The Big Green Egg
Kaaswagen op bruiloft catering
Huwlijks diner tafel aankleding
Huischef met Big green egg
Huischef kaaswagen
De piano bar
Buffet vegetarisch
Bruiloftdiner in een kas
Sharing dinner
Bruiloft verhuur witte stoeltjes
Bruiloft buffet
BBQ in appelgaard alle lokaties zijn mogelijk
BBQ Chef op lokatie met Big Green Egg XXL
BBq op elke lokatie mogelijk

In overleg organiseren wij de bruiloft tot in de puntjes, zodat jullie op deze dag onbezorgd  kunnen genieten. Huischef heeft vele mogelijkheden om jullie bruiloft tot een groot succes te maken. Denk daarbij niet alleen aan drankjes en een heerlijk diner, maar ook aan de aankleding van uw bruiloft met tenten, heaters, stoelen en tafels. Of u nu uw bruiloft in uw tuin of op locatie wilt organiseren, Huischef kan alles regelen. Voor alle mogelijkheden verwijzen wij u graag naar onze verhuur pagina.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden. U kunt contact met ons opnemen via de contactgegevens onderaan deze pagina.