Huischef
21 diner menu

Het 21 diner is een culinaire traditie

Goed dat je ons gevonden hebt voor jouw 21 diner! Wij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander dat dit speciale diner om jou draait. 

Als wij voor jouw 21 diner komen koken, nemen we alle stress uit handen waardoor jij en je familie en vrienden onbezorgd kunnen genieten. Op en top genieten van de heerlijkste gerechten met prachtige opmaak die uiteraard aan tafel worden geserveerd. En wij stellen ons geheel flexibel op ten aanzien van liedjes en speeches tussen de gangen in waardoor de hele avond een fantastische ervaring voor je zal zijn!

Misschien twijfelen je ouders nog of ze het toch zelf willen doen. Geloof ons: ze genieten zelf veel meer van deze -ook voor hen speciale avond- als wij het diner geheel verzorgen, dat horen wij terug van alle ouders….

24 of 25 dinners doen wij trouwens ook regelmatig…

Wij verzorgen jouw 21 dinner vanaf 20 personen.

In Soest, Amersfoort e.o. kunnen wij ook tafels, stoelen en tafelaankleding regelen.

We houden uiteraard rekening met dieetwensen.

21 diner menu

21 Diner met Chef kok

Chef Wido heeft alvast een geheel menu voor je samengesteld.

8 gangen voor € 44,95

21 diner zelf samenstellen

21 Diner Zelf samenstellen

Kies je lievelings gerechten en stel zo je geheel eigen menu samen.

Vanaf 6 gangen voor €43,95

21 diner menu Italia

21 Diner Italia

8 gangen voor € 39,95

21 diner

Street food Dinner van de Big Green Egg

6 gangen voor € 37,95

Street Food van de Big Green Egg

 

Een 21 diner is inmiddels een traditie die ver terug gaat in mensenheugenis. Een indrukwekkende traditie die vaak van generatie op generatie wordt doorgevoerd.  De jarige stuurt uitnodigingen naar al zijn/haar vriendinnen of vrienden, dispuutsgenoten of teamleden. Het ouderlijk huis wordt omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar alle gasten hun plaats zullen nemen. De tafelschikking is erg belangrijk en meerdere exclusieve gangen zullen worden geserveerd.

Vanaf je 21e levensjaar zijn je ouders niet meer verplicht je financieel te onderhouden en je zou dan financieel zelfstandig moeten zijn. Dit diner is dus nog de uitgelezen kans om hiervan te profiteren. Kijk je ouders, voor misschien de laatste keer, nog eens op je allerliefst aan voordat je de grote mensen wereld instapt.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!