Huischef
21 diner
21 diner
21 diner zelf samenstellen
21 diner
21 diner

21 diner een culinaire traditie

Een 21 diner is inmiddels een traditie die ver terug gaat in mensenheugenis. Een indrukwekkende traditie die vaak van generatie op generatie wordt doorgevoerd.  De jarige stuurt uitnodigingen naar al zijn/haar vriendinnen of vrienden, dispuutsgenoten of teamleden. Het ouderlijk huis wordt omgetoverd tot een prachtige dinerzaal waar alle gasten hun plaats zullen nemen. De tafelschikking is erg belangrijk en meerdere exclusieve gangen zullen worden geserveerd. 

Vanaf je 21e levensjaar zijn je ouders niet meer verplicht je financieel te onderhouden en je zou dan financieel zelfstandig moeten zijn. Een 21 diner is dus nog de uitgelezen kans om hiervan te profiteren. Kijk je ouders, voor misschien de laatste keer, nog eens op je allerliefst aan voordat je de grote mensen wereld instapt.

Kies je eigen gerechtjes en stel zo je eigen menu samen.

De gerechtjes worden uitgeserveerd aan tafel.

We kunnen rekening houden met dieet wensen, bijv. vegetarisch. In overleg kunnen wij rekening houden met allergieën als deze niet zo heftig zijn dat ze voor ernstige complicaties zorgen. Wij bereiden alles met de grootst mogelijke zorg maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen als een eventuele fout voor ernstige lichamelijke complicaties zorgt. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de contactgegevens onderaan deze pagina.

21 diner zelf samenstellen

Bij Huischef kan je zelf een 6 gangen (€ 43,95), 7 gangen (€ 46,95) of 8 gangen (€ 49,95)  diner samenstellen. Vanaf 20 personen.

Wil je een offerte op maat dan horen wij dit graag.

 • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Een 21 diner is een culinaire traditie.

PDF-download

21-diner-Huischef-voorgerechten-1-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-1-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-2-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-2-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-3-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-3-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-4-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-4-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-5-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-5-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-6-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-6-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-7-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-7-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-3
21-diner-Huischef-voorgerechten-3
21-diner-Huischef-voorgerechten-8-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-8-1
21-diner-Huischef-hoofdgerechten-2-1
21-diner-Huischef-hoofdgerechten-2-1
21-diner-Huischef-hoofdgerecht-1-1
21-diner-Huischef-hoofdgerecht-1-1
21-diner-Huischef-Hoofdgerechten-3-1
21-diner-Huischef-Hoofdgerechten-3-1
21-diner-Huischef-Dessert-1
21-diner-Huischef-Dessert-1

Laat een reactie achter

* Uw reactie wordt geplaatst na goedkeuring

12 reacties van onze klanten

 1. Wat heb ik een fantastisch 25-diner gehad, met heerlijk eten. Speciaal voor het diner is een vijfgangen menu voorbereid voor 46 personen, with a touch of Asia. Het zag er magisch uit, waarbij smaak het uiterlijk heeft overtroffen. Ondanks dat zoveel mensen aanwezig waren, werd het eten op tijd geserveerd. Nog steeds praten mensen na over het menu, de aankleding en de heerlijke sfeer. Ontzettend bedankt Wido, dit smaakt naar meer

 2. We hebben een super gezellig 21 diner gehad voor onze dochter! Daarbij werd door de Huischef in de voorbereidende fase al heel goed meegedacht over de invulling van het thema, de samenstelling van het menu etc. Op de avond zelf werd alles uit handen genomen waardoor wij heerlijk ontspannen konden genieten van het lekkere eten en de vele gezellige stukjes, liedjes, verhalen etc.
  Top geregeld! Enorm bedankt, team van De Huischef!

 3. Afgelopen weekend heb ik enorm mogen genieten van mijn 21 Diner. Wido en Mark hebben samen een fantastisch diner verzorgd. Na overleg kwam de chef zelf met een voorstel, helemaal conform mijn thema, voor een italiaans 8 gangen diner. Het diner oversteeg alle verwachtingen. Het eten was niet alleen verrukkelijk, de presentatie was ook om door een ringetje te halen. Ik heb dan ontzettend veel complimenten gekregen van de gasten.
  Daarnaast was het heel prettig dat de chefs zelfstandig werkten. Hierdoor hebben we optimaal kunnen genieten van het diner en ons nergens zorgen om hoeven maken.
  Kortom een super geslaagde avond, mede door Wido en Mark. En ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik iedereen de Huischef zou aanraden!
  Nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige avond!

 4. Super 21 jarig diner met de Huischef gehad !!! Heerlijke originele gerechten op prachtig servies uitgeserveerd , ontzettend aardig , attent personeel ! Grote aanrader !!

 5. Eerst 21 diner van mijn zoon gehad. Helemaal verzorgd door jullie incl tafels en aankleding en wat een top kwaliteit aan hapjes. In augustus aan het zwembad weer een top barbecue en in combi met walking diner , weer zo goed geregeld en weer sterren kwaliteit eten. Bij de eerst volgende gelegenheid ga ik jullie zeker weer inschakelen

 6. Vorige week genoten van mijn 21 diner. Begonnen met door de huischef verzorgde cocktails die top waren. Zelfs een cocktail toegevoegd die niet op de kaart stond (en nog onbekend was voor de huischef) maar ook deze was precies op smaak! Daarna een zelf samengesteld 8 gangen menu gegeten. De gerechten waren heerlijk, goed op temperatuur en de aankleding maakte het af. Ook waren Mark en zijn collega erg flexibel met de timing wat de avond soepel liet verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

 7. Vorige week gaf ik mijn 21 diner en dat was een onvergetelijke avond, mede door de catering van Huischef! Tijdens de avond ontving ik veel complimenten over het eten en over de opdiening ervan, het was namelijk niet alleen erg lekker maar zag er ook nog eens heel mooi uit. Ook kon de planning gemakkelijk aangepast worden en was het niet erg als er een speech uit liep. Kortom; was een waanzinnige avond! Nogmaals bedankt!

 8. Ik heb mijn 21-diner laten cateren en het was echt geweldig. Het eten werd mooi opgediend en het was heel erg lekker. Ik heb van veel van mijn vriendinnen gehoord dat ze het eten echt super vonden. Ook hebben zij tafels en aankleding top verzorgd en hoeften wij er niks aan te doen. Ik kan Huischef iedereen aanraden!

 9. Het 21-diner van onze dochter afgelopen zaterdag is een groot succes geworden door de heerlijke gerechten, verzorgd door Wido en Mark. Hoewel we het diner zelf hadden samengesteld, was de presentatie van de verschillende gerechten steeds weer een verrassing. Voor ons geen enkele stress, hierdoor konden we zelf ook van de avond genieten. Door de verschillende speeches moest de planning steeds worden aangepast (denk ik), maar daar hebben we niets van gemerkt. Aan het einde van diner, bleek alles al opgeruimd!
  Kortom het was een top avond waarover niet alleen wij, maar ook onze 30 gasten nog lang zullen spreken. En…het smaakt zeker naar meer

 10. Gisteren een 21diner in Haarlem voor 35 meiden door Huischef laten verzorgen. Helemaal top geregeld, van begin tot einde verliep alles soepel en zonder problemen. De service van de allerhoogste kwaliteit, de timing van de gangen kwam perfect tussen speeches door. Het eten was heerlijk, ontzettend origineel en er waren heel veel complimenten over het eten. Erg professioneel en zéér vriendelijk, ik ga ze zeker nog een keer een avond laten verzorgen!

 11. Ook onze tweede dochter Charlotte werd op haar 23-diner bediend door Wido. Een mooie avond, dus buiten in de tuin en later binnen aan tafel genoten zestien vriendinnen van acht verrassende gangen. Inclusief serveren en servies, vlot, gemakkelijk, plezierig en vooral: erg lekker.

 12. Wido kwam bij ons koken voor het 21-diner van onze dochter. We waren eerst van plan zelf te koken maar Wido bleek een gouden greep. Alles was perfect verzorgd, ieder gerecht een plaatje en volgens de dames ‘de beste kaasplank ever’. Slotconclusie: ‘dit was zóóó lekker’. We verheugen ons nu al op het 21-diner van de tweede dochter.