Huischef
21 diner

Een bijzonder 21 diner met kok

Goed dat je ons gevonden hebt voor je 21 diner.
Wij hebben jarenlange ervaring en weten als geen ander dat een 21 diner om jou draait. Dat betekent o.a. dat wij ons geheel flexibel opstellen ten aanzien van liedjes, anekdotes en speeches tussen de gangen in waardoor het een fantastische ervaring voor je zal worden.
Als wij bij jou komen koken, nemen we alle stress uit handen waardoor jij en je familie en vrienden onbezorgd kunnen genieten van een heerlijk en bijzonder diner.
Diverse thema’s zijn mogelijk in overleg. 

 

Wil je echt uitpakken dan heeft Huischef onderstaand menu voor je samengesteld:

Menu 21 diner

v.a 20 personen €47,50 p.p

NY tonijn pizza met wasabi crème

 Gamba met mango chutney

Pokebowl met verschillende soorten groenten en tofu

Eendenborst lolly met suikerspin

Op cederhout gegaarde zalm gemarineerd met dille en mosterd

Getrancheerde ossenhaas met rode wijnsaus

Amuse dessert: Pannacotta eitje

Grand dessert (mix van verschillende desserts)

Kaasplankje met verschillende binnen- en buitenlandse kazen

(vaak gehoord:”Beste kaasplank ever!”)

De prijs voor het menu is exclusief de kosten voor de chef en personeel en reiskosten.

 

offerte-aanvragenbestelformulier (1)                      

Natuurlijk kan je ook zelf je eigen 21 diner samenstellen. Klik dan hier

Voor een sfeerimpressie: Bekijk het 21 diner you tube filmpje. Klik dan hier

Op zoek naar een origineel cadeau voor een 21 diner.  https://www.21-diner-cadeau.nl

21-diner-Huischef-voorgerechten-1-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-1-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-2-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-2-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-3-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-3-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-4-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-4-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-5-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-5-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-6-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-6-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-7-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-7-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-3
21-diner-Huischef-voorgerechten-3
21-diner-Huischef-voorgerechten-8-1
21-diner-Huischef-voorgerechten-8-1
21-diner-Huischef-hoofdgerechten-2-1
21-diner-Huischef-hoofdgerechten-2-1
21-diner-Huischef-hoofdgerecht-1-1
21-diner-Huischef-hoofdgerecht-1-1
21-diner-Huischef-Hoofdgerechten-3-1
21-diner-Huischef-Hoofdgerechten-3-1
21-diner-Huischef-Dessert-1
21-diner-Huischef-Dessert-1

 

Laat een reactie achter

* Uw reactie wordt geplaatst na goedkeuring

10 reacties van onze klanten

 1. Afgelopen weekend heb ik enorm mogen genieten van mijn 21 Diner. Wido en Mark hebben samen een fantastisch diner verzorgd. Na overleg kwam de chef zelf met een voorstel, helemaal conform mijn thema, voor een italiaans 8 gangen diner. Het diner oversteeg alle verwachtingen. Het eten was niet alleen verrukkelijk, de presentatie was ook om door een ringetje te halen. Ik heb dan ontzettend veel complimenten gekregen van de gasten.
  Daarnaast was het heel prettig dat de chefs zelfstandig werkten. Hierdoor hebben we optimaal kunnen genieten van het diner en ons nergens zorgen om hoeven maken.
  Kortom een super geslaagde avond, mede door Wido en Mark. En ik kan dan ook niet anders zeggen dat ik iedereen de Huischef zou aanraden!
  Nogmaals ontzettend bedankt voor de geweldige avond!

 2. Super 21 jarig diner met de Huischef gehad !!! Heerlijke originele gerechten op prachtig servies uitgeserveerd , ontzettend aardig , attent personeel ! Grote aanrader !!

 3. Eerst 21 diner van mijn zoon gehad. Helemaal verzorgd door jullie incl tafels en aankleding en wat een top kwaliteit aan hapjes. In augustus aan het zwembad weer een top barbecue en in combi met walking diner , weer zo goed geregeld en weer sterren kwaliteit eten. Bij de eerst volgende gelegenheid ga ik jullie zeker weer inschakelen

 4. Vorige week genoten van mijn 21 diner. Begonnen met door de huischef verzorgde cocktails die top waren. Zelfs een cocktail toegevoegd die niet op de kaart stond (en nog onbekend was voor de huischef) maar ook deze was precies op smaak! Daarna een zelf samengesteld 8 gangen menu gegeten. De gerechten waren heerlijk, goed op temperatuur en de aankleding maakte het af. Ook waren Mark en zijn collega erg flexibel met de timing wat de avond soepel liet verlopen. Zeker voor herhaling vatbaar dus!

 5. Vorige week gaf ik mijn 21 diner en dat was een onvergetelijke avond, mede door de catering van Huischef! Tijdens de avond ontving ik veel complimenten over het eten en over de opdiening ervan, het was namelijk niet alleen erg lekker maar zag er ook nog eens heel mooi uit. Ook kon de planning gemakkelijk aangepast worden en was het niet erg als er een speech uit liep. Kortom; was een waanzinnige avond! Nogmaals bedankt!

 6. Ik heb mijn 21-diner laten cateren en het was echt geweldig. Het eten werd mooi opgediend en het was heel erg lekker. Ik heb van veel van mijn vriendinnen gehoord dat ze het eten echt super vonden. Ook hebben zij tafels en aankleding top verzorgd en hoeften wij er niks aan te doen. Ik kan Huischef iedereen aanraden!

 7. Wido kwam bij ons koken voor het 21-diner van onze dochter. We waren eerst van plan zelf te koken maar Wido bleek een gouden greep. Alles was perfect verzorgd, ieder gerecht een plaatje en volgens de dames ‘de beste kaasplank ever’. Slotconclusie: ‘dit was zóóó lekker’. We verheugen ons nu al op het 21-diner van de tweede dochter.

 8. Het 21-diner van onze dochter afgelopen zaterdag is een groot succes geworden door de heerlijke gerechten, verzorgd door Wido en Mark. Hoewel we het diner zelf hadden samengesteld, was de presentatie van de verschillende gerechten steeds weer een verrassing. Voor ons geen enkele stress, hierdoor konden we zelf ook van de avond genieten. Door de verschillende speeches moest de planning steeds worden aangepast (denk ik), maar daar hebben we niets van gemerkt. Aan het einde van diner, bleek alles al opgeruimd!
  Kortom het was een top avond waarover niet alleen wij, maar ook onze 30 gasten nog lang zullen spreken. En…het smaakt zeker naar meer

 9. Gisteren een 21diner in Haarlem voor 35 meiden door Huischef laten verzorgen. Helemaal top geregeld, van begin tot einde verliep alles soepel en zonder problemen. De service van de allerhoogste kwaliteit, de timing van de gangen kwam perfect tussen speeches door. Het eten was heerlijk, ontzettend origineel en er waren heel veel complimenten over het eten. Erg professioneel en zéér vriendelijk, ik ga ze zeker nog een keer een avond laten verzorgen!

 10. Ook onze tweede dochter Charlotte werd op haar 23-diner bediend door Wido. Een mooie avond, dus buiten in de tuin en later binnen aan tafel genoten zestien vriendinnen van acht verrassende gangen. Inclusief serveren en servies, vlot, gemakkelijk, plezierig en vooral: erg lekker.