Huischef
Culinaire catering
Culinaire catering
Culinaire catering

Smaakvolle catering Amersfoort

 

Lekker eten en drinken zijn belangrijk voor een succesvol feest of evenement. En dan maakt het niet uit of het om een bruiloft, een familiefeest of een bedrijfsborrel gaat. Uw succes staat of valt met de catering. Bent u op zoek naar een professionele en smaakvolle catering in de regio Amersfoort? Dan bent u bij HuisChef aan het juiste adres. Bij catering Amersfoort staan smaak, kwaliteit, vernieuwing en originaliteit continu centraal.

Catering Amersfoort

Catering Amersfoort

 

De mogelijkheden van HuisChef

 

Wanneer u kiest voor catering Amersfoort van HuisChef, kiest u voor een eindeloze mogelijkheden. Van kleine gerechtjes en zoete hapjes tot uitgebreide hoofdgerechten of een barbecue. Bij ons kunt u uw catering perfect op maat bestellen. Hieronder vindt u een greep uit onze mogelijkheden:

  • Van amuse hapjes tot een compleet amuse diner
  • Private dining thuischef
  • Diverse barbecue mogelijkheden, bereid op de Big Green Egg
  • Verschillende buffetten
  • Walking diner
  • Sounds & bites

 

Met catering Amersfoort bent u ervan verzekerd dat de catering tot in de puntjes verzorgd is en alle gerechten een smaakvol en daverend succes zijn. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden, waarin we rekening houden met uw budget en wensen.

 

Catering Amersfoort: van begin tot eind

 

Uw feest of evenement moet natuurlijk van begin tot eind tot in de puntjes geregeld en verzorgd zijn. En dat weten wij van catering Amersfoort als geen ander. Naast het culinaire aspect bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de rest. Van tenten en aankleding tot tafels en stoelen en heaters. HuisChef helpt u graag bij de complete verzorging van uw feest of evenement.

Geïnteresseerd in onze uitgebreide mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op – 06-26504883. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden, waarin we rekening houden met uw budget en wensen.