Huischef
bbq chef

  BBQ Chef voor een heerlijke barbecue van de Big Green Egg

Wilt u genieten van een luxe barbecue, maar dan geheel verzorgd? Met de complete buitenkeuken van BBQ Chef is geen plek te gek. HuisChef grilt op de Big Green Egg-barbecue met houtskool. Hij is de trotse eigenaar van meerdere Big Green Eggs, waaronder de XXL-variant.

Huischef kan uw barbecue verzorgen vanaf 25 tot 200 personen.

Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij de Big Green Egg barbecue centraal staat:

BBQ Chef buffet chef's choice catering Soest

BBQ Chef’s Choice

Vanaf 25 personen

De BBQ Chefs Choice is de ultieme BBQ-beleving. Huischef heeft speciaal voor deze BBQ mooie stukken vis en vlees geselecteerd.

 

Duurzame BBQ

Vanaf 25 personen

Wie bewust leeft wil vast ook bij een feestje rekening houden met duurzaamheid. De duurzame BBQ bestaat uit 30% vlees & vis en 70% groente. Een verantwoorde en -zoals u van Huischef gewend bent- uiteraard heerlijke BBQ met bijzondere smaakcombinaties.

 

BBQ De Wereld Rond

Vanaf 35 personen

BBQ buffet de Wereld Rond: Een barbecue met kok die smaakvolle gerechten met invloeden uit de diverse keukens van de wereld bereidt.

 

Back To The Classics

Vanaf 40 personen

De Back tot the Classics BBQ is een No Nonsense BBQ met vooral veel vlees zoals de klassieke hamburgers en Pulled Pork maar een goed stuk zalm mag niet ontbreken. Natuurlijk allemaal mooi op smaak gemaakt door de BBQ Chef.

Walking dinner van de Big Green Egg Catering Amersfoort

Walking Dinner BBQ

Vanaf 25 personen

Een Walking Dinner van de Big Green Egg: bijzondere gerechtjes met een verrassende smaakbeleving en prachtige presentatie, elk geserveerd met een vorkje.

Stel uw eigen BBQ Walking Dinner samen

Vanaf 25 personen

Een walking dinner staat garant voor een fantastisch diner met een hoog “wauw” effect door de verrassende en heerlijke smaakcombinaties en prachtige opmaak van elk gerechtje.

Sitting dinner van de Big Green Egg bruiloft in Soest

Sitting Dinner BBQ

Vanaf 20 personen

Een BBQ diner is een avondvullend programma vol culinaire hoogstandjes. Op de Big Green Egg worden de bijzondere gerechten bereid en vervolgens aan tafel aan u geserveerd op mooi servies.

Street Food van de Big Green Egg

Street food van de Big Green Egg

Vanaf 30 personen

 

Chef's van Huischef bij Big Green Egg in Amersfoort

Offerte formulier bbq

 

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!