Huischef
Next level live cooking

  BBQ Chef voor een heerlijke barbecue van de Big Green Egg en Ofyr

Wilt u genieten van een luxe barbecue, maar dan geheel verzorgd? Met de complete buitenkeuken van BBQ Chef is geen plek te gek. HuisChef is de trotse eigenaar van meerdere Big Green Eggs, waaronder de XXL. Daarnaast is hij in het bezit van twee prachtige Ofyrs; een kleine variant te gebruiken voor particulieren en een grotere variant geplaatst op een trailer van 1.5 meter, ideaal voor bedrijven.

Huischef kan uw barbecue verzorgen van 25 tot 300 personen.

Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij de Big Green Egg en de Ofyr centraal staan:

BBQ Chef’s Choice

Vanaf 25 personen

De BBQ Chefs Choice is de ultieme BBQ-beleving. Huischef heeft speciaal voor deze BBQ mooie stukken vis en vlees geselecteerd.

Ofyr & Big Green egg
Thuin feest BBQ

Meat lovers

Vanaf 25 personen

De naam zegt het al; Mooie mix uit ruime keuze vlees .Het is geweldig om de diversiteit van rundvlees te kunnen ervaren en zelf te ontdekken welk deel je het lekkerst vindt.

Duurzame BBQ

Vanaf 25 personen

Wie bewust leeft, wil vast ook bij een feestje rekening houden met duurzaamheid. De duurzame BBQ bestaat uit 30% vlees en vis en 70% groente. Een verantwoorde en -zoals u van Huischef gewend bent- uiteraard heerlijke BBQ met bijzondere smaakcombinaties.

BBQ De Wereld Rond

Vanaf 30 personen

BBQ buffet de Wereld Rond: een barbecue bestaande uit smaakvolle gerechten met invloeden uit de diverse keukens van de wereld bereid.

Back To The Classics

Vanaf 50 personen

De Back tot the Classics BBQ is een No Nonsense BBQ met vooral veel vlees, zoals de klassieke hamburgers en Pulled Pork. Natuurlijk mag een goed stuk zalm ook niet ontbreken. Allemaal mooi op smaak gemaakt door de BBQ Chef.

Walking dinner van de Big Green Egg Catering Amersfoort

Walking Dinner BBQ

Vanaf 20 personen

Een Walking Dinner van de Big Green Egg, eventueel in combinatie met de Ofyr. Bijzondere gerechtjes met een verrassende smaakbeleving en prachtige presentatie, elk geserveerd met een vorkje.

Stel uw eigen BBQ Walking Dinner samen

Vanaf 20 personen

Een walking dinner staat garant voor een fantastisch diner met een hoog “wauw” effect door de verrassende en heerlijke smaakcombinaties en prachtige opmaak van elk gerechtje.

Sitting dinner van de Big Green Egg bruiloft in Soest

Sitting Dinner BBQ

Vanaf 20 personen

Een BBQ diner is een avondvullend programma vol culinaire hoogstandjes. Op de Big Green Egg en Ofyr worden de bijzondere gerechten bereid en vervolgens aan tafel geserveerd op mooi servies.

Street Food van de Big Green Egg

Street food van de Big Green Egg

De street food BBQ voorziet in kleine, stoere gerechtjes, makkelijk uit de hand te eten. Denk bijvoorbeeld aan  een stokje saté en een hamburger.

Vanaf 20 personen

 

Chef's van Huischef bij Big Green Egg in Amersfoort

BBQ Festifal style

Vanaf 100 personen

Laat je betoveren door de verleidelijke geuren en het knisperende vuur terwijl je langs een verzameling kraampjes loopt, elk met zijn eigen speciale aanbod op de beroemde Big Green Egg XXL die zijn eigen unieke smaak aan alle gerechten geeft.

BBQ festival style
BBQ festival style (2)
Ofyr XXL

Parking BBQ

Vanaf 80 personen

We toveren uw parkeerplaats om in een BBQ-walhalla met The Big Green Egg XXL en Ofyr-trailer. 

WINTER BBQ

Vanaf 30 personen

Je bent een BBQ specialist of niet: ook in de herfst en winter bieden wij een fantastische BBQ beleving. Van seizoensgerechten tot de verhuur van bijvoorbeeld heaters voor het complete winter gevoel!

Offerte formulier bbq

Verhuur pagina

 

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

 

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.