Huischef
sitting dinner

Juist in deze bizarre tijden is Huischef uw Thuiskok

(dus ook voor kleine groepen vanaf 10 personen)

Een “Kok aan Huis” is een nieuwe trend in de culinaire wereld.

Er zijn verschillende arrangementen te boeken, vanaf 10 personen. Organiseert u een etentje voor minder dan 8 personen? Dan hebben wij het 15 gangen amusediner waarvan u alleen de 4 warme gerechtjes hoeft te verwarmen (de instructies ontvangt u van ons). Zie voor de mogelijkheden bij amusediner.

Thuiskok bereidt hoogwaardige culinaire gerechten bij u thuis

Huischef, de thuiskok in midden Nederland bereidt voor u en uw gasten de meest culinaire hoogstandjes. En dit gewoon in het comfort van uw eigen woning, tuin of bedrijfsruimte.

Wat is er zo bijzonder aan een thuiskok?

Vindt u het ook zo leuk om etentjes bij u thuis te organiseren? U wilt graag iets lekkers en moois op tafel zetten, maar dat betekent wel dat u een groot deel van de tijd in de keuken staat.

Met een thuiskok geniet u van het gezelschap van uw gasten terwijl er de meest heerlijke gerechten bereid en gepresenteerd worden. Elk gerecht op speciaal daarvoor geselecteerd servies en met een hoog “wauw” effect door de prachtige opmaak en combinatie van ingrediënten. Met een thuiskok maakt u gegarandeerd indruk.

Onze chefs zijn gespecialiseerde thuiskoks en kunnen prachtige menu’s vanuit uw eigen keuken koken. Ons streven is om u een ware restaurant ervaring te laten beleven.

Zelf samenstellen van een diner

Huischef verzorgt diners op maat die u zelf kunt samenstellen, een wisselend seizoens diner, ’21 diners’ of diners van de Big Green Egg. Misschien heeft u het arrangement of diner wat u voor ogen heeft nog niet gevonden op onze site. Geen probleem, leg uw wensen aan ons voor en we kijken wat de mogelijkheden zijn.  Het verzorgen van tafels, stoelen en tafelaankleding behoort ook tot de mogelijkheden.

Voordelen:

U kunt geheel naar wens van tevoren het menu samenstellen.

Gezellige gesprekken zonder lawaai van andere gasten.

Geen eindtijd.

Eigen wijnen en drank schenken.

U kunt zelf uw diner samenstellen 

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Gemarineerde zalm
Sashimi van tonijn
NY Tonijn pizza met fillodeeg en wasabi
Zeeduivel met spek en zoete aardappel puree
Coquille geitenkaas
Vegetarische menu
Vitello tonato
Risotto met truffel
Pasta alle vongole
Kaasplateau
Vegetarisch Stilton, vijg en appel
Makreel
Oosterse tiramisu
Gemarineerde ananas