Huischef
Chef aan Huis

Stel uw eigen diner samen voor de chef aan huis

Vanaf 10 personen (prijs vanaf €49,95 p.p.)

(De prijs is exclusief uren personeel en reiskosten). 

6 gangen – € 44,95 (6 gangen alleen vanaf 15 personen. Vanaf 20 personen: €43,95)

7 gangen – € 49,95 (Vanaf 20 personen: €46,95)

8 gangen – € 54,95 (Vanaf 20 personen: €49,95)

 

Op deze pagina vindt u het bestelformulier private dinner

Hierin kunt u uw eigen menu samenstellen en bestellen. Bij iedere gang kunt u kiezen uit meerdere gerechtjes.

We kunnen rekening houden met dieet wensen, bijv. vegetarisch of i.v.m. geloofsovertuiging. In overleg kunnen wij rekening houden met allergieën als deze niet zo heftig zijn dat ze voor ernstige complicaties zorgen. Wij bereiden alles met de grootst mogelijke zorg maar kunnen geen verantwoordelijkheid nemen als een eventuele fout voor ernstige lichamelijke complicaties zorgt. Voor vragen hierover kunt u altijd contact met ons opnemen. Dit kan via de contactgegevens onderaan deze pagina.

* Betekent dat deze gang geldt als 2 gangen.

Thuiskok-gerechten-Voorgerchten-2jpg
Thuiskok-gerechten-Voorgerchten-2jpg
Thuiskok-Huischef-Amuse-1
Thuiskok-Huischef-Amuse-1
Thuiskok-gerechten-1
Thuiskok-gerechten-1
Thuiskok-gerechten-dessert-1
Thuiskok-gerechten-dessert-1
Eerste gang
Tweede gang
Derde gang
Vierde gang
Vijfde gang
Zesde gang
Zevende gang
Achtste gang
Email
Naam
Adres
Plaats
Telefoon nummer
Hoeveel personen
Datum
Tijd
Bericht

Laat een reactie achter

* Uw reactie wordt geplaatst na goedkeuring

7 reacties van onze klanten

  1. Wido en zijn team hebben voor een fantastische avond gezorgd. We hadden gekozen voor het 10-gangen chefs menu. De gerechtjes waren heerlijk. Alle servies en bestek werd door Wido geregeld en na afloop was de keuken weer helemaal netjes. Zij hebben ervoor gezorgd dat wij ons met de gasten konden bezighouden en niets hoefden te regelen. Iedereen op het feest was heel enthousiast.

  2. Afgelopen weekend met vrienden thuis een heerlijk 7 gangen dinner gehad. Allemaal lekkere gerechtjes en heel mooi opgediend en prima service. Zelf alle tijd voor onze gasten en geen gedoe met opruimen.
    Prima!

  3. Beste Wido, Marc en Irina, wederom hebben jullie op mijn verjaardag een fantastisch diner verzorgd, net als vijf jaar geleden. Het was erg eenvoudig om een menu samen te stellen mbv jullie website, Irina was per mail goed bereikbaar en mijn speciale ‘dieet’ wensen waren voor jullie geen probleem. Ik heb op de avond zelf me alleen maar jarig hoeven te voelen en samen met mijn gasten te genieten. Natuurlijk werd de keuken perfect opgeruimd achtergelaten. Nogmaals hartelijk dank voor een heerlijk diner en een mooie avond. Liefs, Grace. PS: je onderborden pasten perfect bij de tafel die wij al deels hadden opgedekt, heel sfeervol.

  4. Zoveel gerechtjes, zo verfijnd van smaak, zo mooi opgemaakt, zo origineel… Wat een fantastische avond hebben wij gehad! We organiseerden een thuisdiner als eindejaarsbijeenkomst van onze afdeling met 13 personen. Iedereen was even enthousiast over het eten, de aankleding en de vriendelijke, attente mensen van de huischef.

  5. Geweldig 8-gangen diner voor familie en vrienden, alles klopte. Zelfs een aantal last minute wijzigingen werden moeiteloos aangepast of opgelost. Leuke mensen en vakkundig…. aanrader!

  6. Alweer 2 1/2 jaar geleden hebben Wido en zijn team op mijn 50e verjaardag een prachtig aangekleed diner verzorgd voor ongeveer 25 personen. Voor mij is het een onvergetelijke avond geworden niet alleen was het al vanaf de voorbereiding alleen maar leuk om te doen, maar tijdens het diner liep alles ook perfect en de day-after was een makkie omdat alles zo goed als opgeruimd en schoon was. Het eten was werkelijk verrukkelijk en was prachtig geserveerd!! Wido, het heeft even geduurd voordat ik dit op je website heb gezet, sórryyy.. In de tussentijd heb ik je website op FB aandacht gegeven en natuurlijk aan iedereen die het maar horen wilde verteld wie de verantwoordelijkheid heeft genomen van een perfecte ‘home-cooking’ diner. Nogmaals bedankt. Grace.

  7. Na 12 jaar zelf ieder jaar een diner voor mijn liefste vriendinnen te hebben verzorgd was het zo luxe om vorige week zaterdag gewoon aan te kunnen schuiven en zelf heerlijk te genieten en uitgebreid bij te praten. Onze keuken werd omgebouwd tot een mini restaurant, compleet met suikerspinmachine (de kinderen wisten niet wat ze zagen:-). Iedereen genoot, enorm bedankt Wido, je hebt er weer een vaste klant bij!