Huischef
keuken huischef soest

Contact HuisChef

Verhaal van Wido Zembsch, de gepassioneerde eigenaar van Huischef Catering. Die in 2011 in een oude kaasmakerij van Boer Kok, in Hoogland besloot zijn culinaire dromen waar te maken.

Wido had altijd al een liefde voor lekker eten en een talent voor koken. Na het volgen van een koksopleiding en jarenlange ervaring als chef-kok, voelde hij de drang om buiten de muren van een restaurant te treden en mensen thuis te verbazen met zijn culinaire kunsten. En zo begon het avontuur van Huischef Catering.

Samen met zijn vrouw Irina aan zijn zijde, die met haar organisatorische talenten en warme glimlach alle zaken van offertes tot klantcontact en boekhouding regelde, begon Wido aan zijn reis. En het werd al snel een familieaangelegenheid, want hun kinderen Olivier en Luna raakten betrokken bij het bedrijf, terwijl ze af en toe meehielpen in de keuken.

In de loop der jaren is Huischef Catering gegroeid en verhuisde het naar een prachtige nieuwe keuken in Soest, waar Wido en zijn team hun creativiteit de vrije loop laten. Het team van Huischef bestaat uit een groep gepassioneerde individuen: chef-koks Reinoud en Mark, samen met 4 toppers in de keuken. Samen met een pool van oproepkrachten die allemaal bijdragen aan de warme en gastvrije sfeer die Huischef zo uniek maakt.

Met de Big Green Egg en de Ofyr, maar ook vanuit de keukens van mensen thuis creëert het team van Huischef keer op keer culinaire meesterwerken die niet alleen de smaakpapillen prikkelen, maar ook de harten van hun klanten veroveren.

Van bescheiden begin tot bloeiende onderneming, het verhaal van Huischef Catering is er een van passie, toewijding en familiebanden. En voor Wido Zembsch en zijn team is het avontuur nog lang niet voorbij. Met elke maaltijd die ze serveren, blijven ze hun liefde voor koken delen en hun gasten verwennen met onvergetelijke culinaire ervaringen.

Contact HuisChef

U kunt via het onderstaande formulier contact met ons opnemen. We zullen vervolgens zo spoedig mogelijk reageren.

Walking dinner pop up restaurant in Soest
IMG_1978
Ontwerp zonder titel
IMG_1085
Walking dinner gerecht dessert pornstar bereiden in Loosdrecht
Ofyr trailer op locatie
Duurzaam buffet in Soest
Huischef team
Troste sponsor van de hockey club in Soest
IMG_1813
Pomoen capuchin walking dinner
Huischef Walking dinner
Huischef team in Baarn
Amuse hapjes walking dinner
Huischef Wido met gastvrouw Linda
Ledbar in Baarn met top team
Team huischef
Gerecht met droogijs
Huischef team

 

Contactgegevens

  • DD dash MM dash JJJJ

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

*Disclaimer: Uw e-mailadres wordt niet aan derden verstrekt. Bekijk onze privacyverklaring.

Keuken Huischef Soest

HuisChef maakt er een feestje van!

Of u zich nu op de dansvloer bevindt of in de tuin: HuisChef maakt er een feest van. Zo biedt HuisChef zeer uitlopende catering arrangementen waarmee u en uw gasten voorzien worden van het lekkerste eten. Onze catering arrangementen zijn geschikt voor iedere soort gast. Iedereen die fan is van lekker eten doet er goed aan ons in te schakelen. Onze kok heeft voor elke gelegenheid een diverse selectie aan gerechten op het menu staan. Bedrijfsfeest, borrel, tuinfeest, evenement of bruiloft: iedere plek is geschikt voor onze catering arrangementen! Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden, waarin we rekening houden met uw budget en wensen.

Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan bij HuisChef voorop. De jarenlange ervaring als chefkok in goede restaurants proeft u terug in alles wat Catering SoestHuischef maakt.

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.