Huischef

Creatieve catering in amersfoort door HuisChef!

Een feest of evenement is niet compleet zonder lekker eten en drinken! Of het nu gaat om een bruiloft, familiefeest of een bedrijfsborrel, uw succes staat of valt met de catering. Geeft u een feest in de regio Amersfoort? Dan hebben wij goed nieuws voor u! HuisChef verzorgt namelijk catering in Amersfoort! Bij onze catering in Amersfoort staan smaak, kwaliteit, vernieuwing en originaliteit continu centraal. Graag vertellen wij u meer over alle mogelijkheden bij HuisChef!

creatieve catering in amersfoort

De mogelijkheden van HuisChef

Wanneer u kiest voor catering in Amersfoort van HuisChef, kiest u voor eindeloze mogelijkheden. Van kleine gerechtjes en amuse hapjes tot uitgebreide buffetten of een barbecue. Bij ons kunt u uw catering op maat bestellen. Hieronder vindt u een greep uit onze mogelijkheden.

De mogelijkheden van HuisChef

Van amuse hapjes tot een compleet amuse diner

Op het gebied van hapjes is alles mogelijk: van eenvoudig tot culinair, klassiek of vernieuwend. U kunt uw gasten nu ook verrassen met een zeer bijzondere presentatie: een mooi plateau met amuses geserveerd in sierlijke glaasjes, mooi servies, mini-weckpotjes etc. Uw gasten zullen aangenaam verrast zijn. U kunt dit ook uitbreiden naar een volledig amuse diner. Met een amuse diner kunt u heerlijk genieten van zeer bijzonder gepresenteerde luxe hapjes. Wij verzorgen tijdens het diner uw hapjes in prachtig opgemaakte aardewerk schaaltjes en in glaasjes. Het diner bestaat uit 15 gangen en is dan ook een avondvullend culinair programma waar u uw gasten aangenaam mee zult verrassen.

creatieve catering in amersfoort

Verschillende buffetten

Naast een compleet verzorgd diner kunt u ook voor een uitgebreid buffet kiezen. Wij bieden verschillende buffetten aan. Van tapas buffet tot grand dessert buffet, wij hebben voor ieder wat wils. Bekijk hier ons complete aanbod aan buffetten!

thuisdiner in amersfoort

Alle mogelijkheden catering in Amersfoort:

Catering in amersfoort

Met catering Amersfoort bent u ervan verzekerd dat de catering tot in de puntjes verzorgd is en alle gerechten een smaakvol en daverend succes zijn. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden, waarin we rekening houden met uw budget en wensen.

Catering Amersfoort: van begin tot eind

Uw feest of evenement moet natuurlijk van begin tot eind tot in de puntjes geregeld en verzorgd zijn. En dat weten wij als geen ander. Naast het culinaire aspect bent u bij ons ook aan het juiste adres voor de rest. Van tenten en aankleding tot tafels en stoelen en heaters. HuisChef helpt u graag bij de complete verzorging van uw feest of evenement.

Catering van de BBQ in Amersfoort

HuisChef inhuren voor de catering op uw feest?

Geïnteresseerd in onze uitgebreide mogelijkheden? Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Vul uw gegevens in:

Contact formulier

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.