Huischef
Barbecue aan huis

Ervaren BBQ-kok aan huis

U kent het vast wel: u organiseert gezellig een BBQ, maar vervolgens staat u zelf de hele avond achter de barbecue. Met als gevolg dat u én niet voldoende gegeten heeft én met maar weinig mensen een praatje hebt kunnen maken. Waarom kiest u niet gewoon voor een BBQ-kok aan huis? Bij HuisChef regelen we het gelijk voor u. Met een ervaren en professionele BBQ-kok aan huis kunt ook u genieten van een heerlijke luxe, geheel verzorgde barbecue.

De BBQ Chef's van Huischef

De mogelijkheden met een BBQ-kok aan huis 

Wanneer u kiest voor een geheel verzorgde, luxe barbecue van HuisChef, kiest u voor een BBQ-kok aan huis. Maar ook op het gebied van de barbecue zijn de mogelijkheden bij ons erg uitgebreid.

 • BBQ Chef’s Choice
  Ook wel bekend als dé ultieme BBQ beleving. Een prachtige variatie van mooie stukken vis en vlees, met voor ieder wat wils. Dit alles gegrild op de Big Green Egg;
 • BBQ De Wereld Rond
  Smaakvolle gerechten met invloeden uit de diverse, wereldse keukens. Zowel de vlees- als de visgerechten worden bereid met de Big Green Egg;
 • Walking Dinner van de Big Green Egg
  Met het Walking Dinner van de Big Green Egg kunt u echt uitpakken voor uw gasten, indruk maken. Een culinair avondvullend programma met smaakvolle hoogstandjes die een hoog ‘wauw’ gehalte hebben;
 • Duurzame bbq 70% groenten
  Wie bewust leeft wil vast ook bij een feestje rekening houden met duurzaamheid. De duurzame BBQ bestaat uit 30% vlees & vis en 70% groente. En dat zijn zeker bijzondere gerechten zoals een proeverij van vegetarische burgers of gegrilde bloemkool steak.
 • Sitting dinner van de Big Green Egg
  Een BBQ 8 gangen diner is een avondvullend programma vol met culinaire hoogstandjes.

U leest het al: de mogelijkheden van een BBQ-kok aan huis zijn eindeloos. En zowel geschikt voor kleine als voor grote groepen.

BBQ kok aan huis

Een goede prijs-kwaliteitverhouding 

Een BBQ-kok aan huis van HuisChef staat voor een goede prijs-kwaliteitverhouding. U krijgt gerechten voorgeschoteld die u normaal niet zelf van de barbecue tovert. Voor een uitstekende prijs. Inmiddels hebben we veel ervaring opgedaan met de BBQ-kok aan huis. Een concept dat werkt dus. Ervaar het zelf en vraag vandaag nog een offerte aan 06-26504883 of vul ons bestelformulier in.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

 • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.