Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Barbecue catering

Een barbecue op z’n tijd is bij veel mensen geliefd! Een wekelijkse barbecue in de zomer en zelfs een winter barbecue staat dan ook bij velen op de planning. Hoewel de mannen vaak graag zelf achter de barbecue staan voor het draaien van het vlees, begrijpen wij dat u ook wel eens achterover wil kunnen leunen om volledig te kunnen genieten van een hapje en een drankje. Met de volledige barbecue catering van HuisChef kan dit waargemaakt worden! Wij kunnen namelijk de gehele barbecue van A tot Z voor u verzorgen. Graag vertellen we u meer over onze barbecue catering mogelijkheden!

Soorten barbecue catering

Big Green Egg

Bij alle soorten barbecue maken wij gebruik van onze geliefde Big Green Egg. De Big Green Egg is een combinatie van een oven en een barbecue en is dan ook het meest veelzijdige buitenkooktoestel van het moment! Met onze Big Green Egg kunnen wij diverse gerechten voor u bereiden. Dit verschilt per soort barbecue en wat uw wensen zijn voor de door ons verzorgde barbecue catering. Wij bieden de volgende mogelijkheden:

Om de barbecue af te sluiten kunt u er ook voor kiezen deze uit te breiden met een dessert. U kunt onder andere kiezen uit een mix van kleine amuse desserts, ananas van de grill, warm chocoladetaartje van de grill en meer! 

Aankleding van de barbecue 

Naast het verzorgen van de lekkere hapjes en drankjes kan HuisChef zelfs de aankleding van uw barbecue verzorgen! Geeft u bijvoorbeeld een barbecue in de winter? Geen probleem! Wij kunnen namelijk zorgen voor een volledige tent inclusief heaters. Daarnaast kunnen wij naast de aankleding en de barbecue catering zelfs zorgen voor de muziek (Sounds & Bites). Wilt u een barbecue geven aan een hele grote groep, maar heeft u hier thuis geen ruimte voor? Dan kunt u bij ons een geschikte locatie huren! 

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de diensten van HuisChef? Wij bieden barbecue catering waar u en bovenal uw gasten geen nee tegen kunnen zeggen! Bestel direct uw favoriete barbecue of neem contact met ons op! 

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Vul uw gegevens in:

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.