Huischef
Gerechten
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Big Green Egg huren

De Big Green Egg is erg populair.

BBQ Chef aan Huis

Big Green egg Chef

En dat is niet voor niets, want wist u dat de Big Green Egg het meest veelzijdige buitenkooktoestel van het moment is? Het groene, eivormige kooktoestel heeft iets weg van een oven en van een barbecue en is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische kleinoven. Bij de Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit. Wilt u de veelzijdigheid van de Big Green Egg zelf ervaren? Dan kunt u door HuisChef uw BBQ van de Big Green Egg laten verzorgen.

 

De voordelen van de Big Green Egg

Big Green Egg hurenWilt u een BBQ van de Big Green Egg door Huischef laten verzorgen? Dan maakt u gebruik van de vele voordelen die de Big Green Egg te bieden heeft. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Smaak en kwaliteit
    Alles draait bij de Big Green Egg om smaak en kwaliteit. Producten die door bereiding op de Big Green Egg een zeer bijzondere smaak krijgen. Samen genieten van het beste wat de natuur ons te bieden heeft;
  • Een doordacht design
    De Big Green Egg is visueel erg aantrekkelijk. Binnen de Egg vindt een essentiële en constante air flow plaats. Deze zorgt voor een gelijkmatige garing en zeer efficiënt gebruik van het houtskool;
  • Uniek keramiek
    Het enige keramische kooktoestel dat is vervaardigd van uniek door NASA ontwikkeld keramiek. Dit keramiek zorgt voor extreem isolerende eigenschappen en weerkaatst de warmte. De temperatuur kan tot de graad nauwkeurig worden beheerst.

Kies voor gemak, kies voor Big Green Egg catering 

Bent u geïnteresseerd in een compleet verzorgde catering? De mogelijkheden met de Big Green Egg zijn eindeloos. Van een BBQ buffet waarbij de chef doorlopend mooie stukken vlees en vis op de Big Green Egg bereidt tot een walking dinner of 10 gangen diner waarbij bijzondere gerechten van de BGE worden geserveerd in voor elk gerecht zorgvuldig uitgekozen servies. Of wat denkt u van een stoere BBQ met bijpassende biertjes, mogelijkheden genoeg. Wilt u echt alles tot in de puntjes verzorgd hebben? Maak dan gebruik van onze partyservice: statafels of stoelen en tafels, tenten en heaters.

U kunt ons bereiken via 06-26504883 of vul het contactformulier in.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ