Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Barbecue aan huis

Bent u binnenkort aan de beurt om een barbecue te verzorgen, maar heeft u geen zin om zelf plaats te nemen achter de barbecue? Dan bent u bij HuisChef aan het goede adres! Wij kunnen namelijk een volledige barbecue aan huis voor u verzorgen. Zo kunt u zich onder de gasten mengen en optimaal meegenieten, terwijl wij u en uw gasten een onvergetelijke dag bezorgen!

Mogelijkheden van een barbecue aan huis

Wanneer u ervoor kiest een barbecue volledig door HuisChef te laten verzorgen heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in luxe catering en heerlijke barbecue arrangementen. Bij al onze barbecues staan kwaliteit, originaliteit en vernieuwing voorop. U heeft de keuze uit de volgende barbecue arrangementen, allemaal inclusief chef:

Uiteraard kunnen wij deze arrangementen geheel naar uw wensen aanpassen. Zo houden we altijd rekening met uw budget, allergieën en dieetwensen. Daarnaast kunnen wij uw barbecue aan huis verzorgen vanaf 10 tot 250 personen!

Big Green Egg

Bij HuisChef verzorgen wij niet zomaar een barbecue. Wij zijn sinds 2012 namelijk trotse eigenaar van een Big Green Egg, een dubbelwandige barbecue gemaakt van keramiek die op houtskool brandt. Met deze bijzondere barbecue kunnen wij al het eten voor u voorbereiden. Grillen, bakken, braden, roken en slow cooking, het is allemaal geen probleem voor de Green Egg! Deze barbecue in combinatie met een barbecue chef van HuisChef resulteert in prachtige gerechten. Tot slot werken wij alleen met verse en eerlijke producten. Zo bereiden we tijdens de barbecue gerechten van biologische producten uit de streek. Denk aan hambugers van de koeien van boer Kok in Hoogland en yakitori stokjes van Barnevelder kip geserveerd met biologisch brood dat gemaakt is van Nederlandse oogst en gemalen door wind molens.

Big Green Egg

Barbecue chef inhuren?

Wilt u graag een barbecue aan huis laten verzorgen? Huur dan nu een chefkok van HuisChef in! Wij zorgen voor de meest smaakvolle en complete barbecue voor u en uw gasten. Neem contact op of vul onderstaand formulier in!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Vul uw gegevens in:

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ