Huischef

Barbecue aan huis

Bent u binnenkort aan de beurt om een barbecue te verzorgen, maar heeft u geen zin om zelf plaats te nemen achter de barbecue? Dan bent u bij HuisChef aan het goede adres! Wij kunnen namelijk een volledige barbecue aan huis voor u verzorgen. Zo kunt u zich onder de gasten mengen en optimaal meegenieten, terwijl wij u en uw gasten een onvergetelijke dag bezorgen!

Mogelijkheden van een barbecue aan huis

Wanneer u ervoor kiest een barbecue volledig door HuisChef te laten verzorgen heeft u de keuze uit diverse mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in luxe catering en heerlijke barbecue arrangementen. Bij al onze barbecues staan kwaliteit, originaliteit en vernieuwing voorop. U heeft de keuze uit de volgende barbecue arrangementen, allemaal inclusief chef:

BBQ Chef’s Choice

Vanaf 25 personen € 34,95 p.p.:

De BBQ Chefs Choice is de ultieme BBQ-beleving. Huischef heeft speciaal voor deze BBQ mooie stukken vis en vlees geselecteerd.

 

BBQ De Wereld Rond

Vanaf 20 personen € 32,95 p.p.:

BBQ buffet de Wereld Rond: Een barbecue met kok die smaakvolle gerechten met invloeden uit de diverse keukens van de wereld bereidt.

Duurzame BBQ

Vanaf 25 personen € 29,95

Wie bewust leeft wil vast ook bij een feestje rekening houden met duurzaamheid. De duurzame BBQ bestaat uit 30% vlees & vis en 70% groente. Een verantwoorde en -zoals u van Huischef gewend bent- uiteraard heerlijke BBQ met bijzondere smaakcombinaties.

Back To The Classics

Vanaf 40 personen € 27,95

De Back tot the Classics BBQ is een No Nonsense BBQ met vooral veel vlees zoals de klassieke hamburgers en Pulled Pork maar een goed stuk zalm mag niet ontbreken. Natuurlijk allemaal mooi op smaak gemaakt door de BBQ Chef.

Walking dinner van de Big Green Egg Catering Amersfoort

Walking Dinner BBQ

Vanaf 20 personen € 42,95

Een Walking Dinner van de Big Green Egg: bijzondere gerechtjes met een verrassende smaakbeleving en prachtige presentatie, elk geserveerd met een vorkje.

Stel uw eigen BBQ Walking Dinner samen

Vanaf 20 personen vanaf € 37,95

Een walking dinner staat garant voor een fantastisch diner met een hoog “wauw” effect door de verrassende en heerlijke smaakcombinaties en prachtige opmaak van elk gerechtje.

Sitting dinner van de Big Green Egg bruiloft in Soest

Sitting Dinner BBQ

Vanaf 10 personen € 49,95

Een BBQ 8 gangen diner is een avondvullend programma vol culinaire hoogstandjes. Op de Big Green Egg worden 8 bijzondere gerechtjes bereid en vervolgens aan tafel aan u geserveerd op prachtige bordjes

Street Food van de Big Green Egg

Street food van de Big Green Egg

7 gangen € 37,95 Vanaf 20 personen.

Uiteraard kunnen wij deze arrangementen geheel naar uw wensen aanpassen. Zo houden we altijd rekening met uw budget, allergieën en dieetwensen. Daarnaast kunnen wij uw barbecue aan huis verzorgen vanaf 10 tot 250 personen!

Big Green Egg

Bij HuisChef verzorgen wij niet zomaar een barbecue. Wij zijn sinds 2012 namelijk trotse eigenaar van een Big Green Egg, een dubbelwandige barbecue gemaakt van keramiek die op houtskool brandt. Met deze bijzondere barbecue kunnen wij al het eten voor u voorbereiden. Grillen, bakken, braden, roken en slow cooking, het is allemaal geen probleem voor de Green Egg! Deze barbecue in combinatie met een barbecue chef van HuisChef resulteert in prachtige gerechten. Tot slot werken wij alleen met verse en eerlijke producten. Zo bereiden we tijdens de barbecue gerechten van biologische producten uit de streek. Denk aan hambugers van de koeien van boer Kok in Hoogland en yakitori stokjes van Barnevelder kip geserveerd met biologisch brood dat gemaakt is van Nederlandse oogst en gemalen door wind molens.

 

Barbecue chef inhuren?

Wilt u graag een barbecue aan huis laten verzorgen? Huur dan nu een chefkok van HuisChef in! Wij zorgen voor de meest smaakvolle en complete barbecue voor u en uw gasten. Neem contact op of vul onderstaand formulier in!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Vul uw gegevens in:

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.