Huischef
Culinaire catering
Culinaire catering
Culinaire catering

Catering regio Amersfoort

Catering regio Amersfoort

Catering regio Amersfoort

Bent u bezig met het organiseren van een communie, bruiloft, babyborrel, familiedag, bedrijfsevenement of andere speciale gelegenheid? En kunt u wel wat hulp gebruiken? Schakel dan catering regio Amersfoort van HuisChef in. Wij maken uw dag compleet met lekkere hapjes, drankjes en/of verschillende gerechten. Wilt u naast de catering nog meer uit handen geven? Dat is voor ons geen enkel probleem. Met onze uitgebreide partyservice verzorgen we uw feest of evenement van A tot Z. Van tenten en tafels en stoelen tot barren en de complete aankleding.

 

Catering regio Amersfoort – de mogelijkheden 

Catering regio AmersfoortWanneer u kiest voor catering regio Amersfoort, heeft u de keuze uit veel verschillende mogelijkheden. Mogelijkheden die passen binnen elk budget én die aansluiten bij uw voorkeuren en behoeften. Zowel voor kleine als voor grote gezelschappen. Met de smaakvolle en bijzondere gerechten van catering regio Amersfoort maakt u indruk op al uw gasten.

Een greep uit onze uitgebreide mogelijkheden:

  • Van Spaanse tapas en amuse hapjes tot een compleet amuse diner
  • Private dining thuischef
  • Diverse barbecue mogelijkheden
  • Verschillende buffetten
  • Walking diner
  • Sounds & bites

Waarom kiezen voor de catering van HuisChef? 

Bedrijven die de catering regio Amersfoort verzorgen zijn er genoeg. Dus waarom zou u dan voor de catering van HuisChef moeten kiezen? Omdat wij bijzondere smaakvolle gerechten combineren met een prachtige presentatie. De jarenlange ervaring als chefkok in goede restaurants proeft en ziet u terug in alles wat wij maken. Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan bij catering regio Amersfoort centraal.

Wilt u ook smaakvol verrast worden? Schakel dan de professionals van HuisChef in. Samen maken we er een bijzonder feestje van.

Naam
Email
Adres
Plaats
Telefoon nummer
Hoeveel personen
Datum
Tijd
Catering
Bericht