Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Catering in de regio Amersfoort 

Bent u bezig met het organiseren van een verjaardagsfeest, bruiloft, babyshower, jubileumfeest of een andere speciale gelegenheid? Dan kan een lekker hapje en een drankje niet ontbreken. Gelukkig kunt u hiervoor catering in de regio Amersfoort van HuisChef inhuren! Wij maken uw gelegenheid compleet door het verzorgen van hapjes, drankjes en/of speciale gerechten. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor het verzorgen van uw volledige feest of evenement. In Amersfoort beschikken wij namelijk ook over een uitgebreide partyservice

Catering arrangementen op maat 

Wanneer u kiest voor de catering van HuisChef heeft u de keuze uit veel verschillende mogelijkheden. Onze mogelijkheden passen binnen elk budget en sluiten aan bij uw voorkeuren en behoeften. Wanneer u de catering in de regio Amersfoort wil laten verzorgen door HuisChef kunt u onder andere voor amuse hapjes kiezen. Op het gebied van hapjes is alles mogelijk: van eenvoudig tot culinair, klassiek of vernieuwend. Daarnaast worden onze hapjes geserveerd op een mooi plateau met sierlijke glaasjes, mooi servies, mini-weckpotjes etc. Hiermee zullen uw gasten aangenaam verrast zijn! 

Amuse hapjes

Wanneer u de catering in de regio Amersfoort wil laten verzorgen door HuisChef kunt u onder andere voor amuse hapjes kiezen. Op het gebied van hapjes is alles mogelijk: van eenvoudig tot culinair, klassiek of vernieuwend. Daarnaast worden onze hapjes geserveerd op een mooi plateau met sierlijke glaasjes, mooi servies, mini-weckpotjes etc. Hiermee zullen uw gasten aangenaam verrast zijn! 

Mix van amuses van Huischef

BBQ 

Wilt u samen met een grotere groep genieten van een luxe barbecue die wij in zijn geheel verzorgen? Wacht niet langer en schakel HuisChef in! Onze barbecue-chef regelt de barbecue op locatie. Van een heerlijke walking dinner barbecue tot een duurzame BBQ of een 15-gangen BBQ.

Mogelijkheden catering in de regio Amersfoort: 

Waarom de catering van HuisChef?

Bedrijven die catering in de regio Amersfoort verzorgen zijn er genoeg. Dus waarom zou u dan voor de catering van HuisChef moeten kiezen? Omdat wij bijzondere, smaakvolle gerechten combineren met een prachtige presentatie! U proeft de jarenlange ervaring van onze chefkoks. Dit ziet u terug in alles wat wij maken. Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan dan ook centraal bij onze catering. 

Catering in de regio Amersfoort inhuren?

Wilt u ook smaakvol verrast worden? Schakel dan de professionals van HuisChef in. Samen maken we er een bijzonder feestje van. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Vul uw gegevens in:

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.