Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Traiteur Amersfoort

Bij Huischef staan we voor kwaliteit. De kwaliteit van onze gerechten zijn gelijkwaardig aan die van een goed restaurant, maar dan comfortabel bij u thuis. Huischef is een traiteur in Amersfoort die diverse arrangementen aanbiedt. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Wij hebben meerdere opties voor een heerlijk diner bij u thuis waar we u graag meer over vertellen.

BBQ Chef aan huis

U kent het wel, u organiseert een barbecue en bent zelf zo druk dat u niet eens gezellig met uw gasten kunt praten. HuisChef regelt het voor u. De BBQ Chef grillt overheerlijk, mals vlees op de Green Egg barbecue met houtskool. Ondertussen geniet u zelf ook lekker van het feest en de smaakvolle gerechten. Hartje zomer of winter, het maakt niet uit. Een winter BBQ onder een tent met heaters, erwtensoep en glühwein is een fantastische beleving. Lees meer over de mogelijkheden van een BBQ Chef aan huis.

Walking dinner

Een walking dinner is een diner zonder vaste plaatsen wat een erg leuk alternatief is als u een ongedwongen en informele sfeer wilt creëren. Het diner bestaat uit verschillende warme en koude hapjes. Verras uw gasten met heerlijke culinaire gerechten en smaakvolle combinaties. Ideaal voor bruiloften, tuinfeesten, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Lees meer over de mogelijkheden van een walking dinner.

Amuse diner

Kunt u vaak ook niet kiezen tussen verschillende heerlijke gerechten? Met het amuse diner hoeft u niet te kiezen. U geniet van een verrassend arrangement van wel 15 gangen. Bij iedere gang hoort een amuse. Dit zijn stuk voor stuk culinaire hoogstandjes. Lees hier meer over het amuse diner.

Thuiskok

Heerlijke culinaire gerechten zoals u deze verwacht in een goed restaurant, maar dan gewoon bij u thuis of op de gewenste locatie. Private dining waar u maar wilt. U stelt zelf uw diner samen en HuisChef bereidt en serveert de luxe, tongstrelende gerechten aan u en uw gezelschap. Lees meer over de mogelijkheden van een thuiskok van HuisChef.

Buffetten

Laat uw gasten kiezen uit een selectie van de lekkerste gerechten. Onze buffetten zijn van hoogstaande kwaliteit en worden prachtig gepresenteerd. Gaat u voor het tapas buffet, het buffet ‘De wereld rond’ of het mediterraans buffet? Allen zijn aan te vullen met een overheerlijk grande dessert of choco dessert buffet

Meer weten? Neem contact met ons op!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze arrangementen? Als traiteur in de regio Amersfoort kunnen wij aan uw wensen voldoen. Neem direct contact met ons op via het contactformulier. We zullen u zo spoedig mogelijk van een reactie voorzien.

Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.