Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Luxe catering aan huis in Soest? HuisChef staat voor u klaar!

Heeft u een partij, bedrijfsborrel, klein etentje of een ander evenement in Soest? HuisChef helpt u graag met de luxe catering aan huis! Wij voorzien elk evenement van uitstkeende hapjes en drankjes.  Onze chef is een culinaire fijnproever en geeft aan reguliere catering arrangementen een bijzondere twist. Wij staan klaar om u kennis te laten maken met onze catering arrangementen waarvan u en uw gasten optimaal kunnen genieten.

 

HuisChef maakt van elke partij een feestje!

Of u zich nu op de dansvloer bevindt of in de tuin: HuisChef maakt er een feest van. Zo biedt HuisChef zeer uitlopende catering arrangementen waarmee u en uw gasten voorzien worden van het lekkerste eten. Onze catering arrangementen zijn geschikt voor ieder soort feest. Iedereen die fan is van lekker eten doet er goed aan ons in te schakelen. Onze kok heeft voor elke gelegenheid een diverse selectie aan gerechten op het menu staan. Bedrijfsfeest, borrel, tuinfeest, evenement of bruiloft: iedere plek is geschikt voor onze catering arrangementen! Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden, waarin we rekening houden met uw budget en wensen.

Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan bij HuisChef voorop. De jarenlange ervaring als chefkok in goede restaurants proeft u terug in alles wat Catering Soest Huischef maakt.

BBQ Chef

In hartje zomer gaat HuisChef schuil onder de naam van BBQ Chef en biedt deze u een breed scala aan barbecue arrangementen. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos.  Zo bereidt onze chef zonder problemen een prachtige selectie aan vis- en vleesgerechten, maar kunt u natuurlijk ook zelf een menu samenstellen. Hierbij kiest u helemaal zelf waarmee u uw gasten wilt verwennen. Zelfs een barbecue in de winter is mogelijk. 

Sounds & Bites concept 

Een uniek concept waarmee menig muziekliefhebber maar al te graag mee instemt is het Sounds & Bites concept. Hierbij is een dj aanwezig die tijdens uw evenement ieder uur een andere muziekstijl draait. Daarnaast worden er gerechtjes geserveerd die passen bij het thema en ook kunt u uw favoriete platen aanvragen. Voor volledige catering in Soest is HuisChef dus uw ideale partner!

Alle mogelijkheden catering in Soest: 

HuisChef inhuren voor de Luxe catering aan huis in Soest?

Wilt u HuisChef graag inhuren voor het verzorgen van uw evenement? Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in! 

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Vul uw gegevens in:

Contact formulier

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.