Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Alles is mogelijk met een chef aan huis in Hilversum

Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing. Dat is waar HuisChef Hilversum voor staat. “De kwaliteit van onze gerechten zijn gelijkwaardig aan die van een goed restaurant, maar dan comfortabel bij u thuis”. HuisChef Hilversum verzorgt diverse arrangementen en de mogelijkheden zijn eindeloos.

BBQ Chef aan huis

U kent het wel, u organiseert een barbecue en bent zelf zo druk dat u niet eens gezellig met uw gasten kunt praten. HuisChef regelt het voor u. De BBQ Chef grillt overheerlijk, mals vlees op de Green Egg barbecue met houtskool. Ondertussen geniet u zelf ook lekker van het feest en de smaakvolle gerechten. Hartje zomer of winter, het maakt niet uit. Een winter BBQ onder een tent met heaters, erwtensoep en glühwein is een fantastische beleving. Lees meer over de mogelijkheden van een BBQ Chef aan huis.

Chef aan huis in Hilversum

Chef aan huis in Hilversum

Walking dinner

Een walking dinner is een diner zonder vaste plaatsen wat een erg leuk alternatief is als u een ongedwongen en informele sfeer wilt creëren. Het diner bestaat uit verschillende warme en koude hapjes. Verras uw gasten met tongstrelende culinaire gerechten en smaakvolle combinaties. Ideaal voor bruiloften, tuinfeesten, verjaardagen en bedrijfsfeesten. Lees meer over de mogelijkheden van een walking dinner.

Amuse dinner

Kunt u vaak ook niet kiezen tussen verschillende heerlijke gerechten? Met het amuse dinner hoeft u niet te kiezen. U geniet van een verrassend arrangement van wel 15 gangen. Bij iedere gang hoort een amuse/hapje, stuk voor stuk culinaire hoogstandjes die zorgen voor een geweldige smaakexplosie. Lees meer over het amuse dinner.

Chef aan huis in Hilversum

Chef aan huis in Hilversum

Sounds & Bites

Laat u meevoeren naar de jaren 60 tot 90 door nostalgische, populaire nummers uit deze tijd. Terwijl uw gasten meezingen met klassiekers en hun kunsten op de dansvloer laten zien, wordt ondertussen een verlichte bar met de heerlijkste hapjes gepresenteerd. Kortom, dat wordt een avond plezier en smaak. Lees meer over de mogelijkheden van Sounds & Bites.

Thuiskok

Heerlijke culinaire gerechten zoals u deze verwacht in een goed restaurant, maar dan gewoon bij u thuis of op de gewenste locatie. Private dining waar u maar wilt. U stelt zelf uw diner samen en HuisChef bereidt en serveert de luxe, tongstrelende gerechten aan u en uw gezelschap. Lees meer over de mogelijkheden van een thuiskok van HuisChef.

Buffetten

Laat uw gasten kiezen uit een selectie van de heerlijkste gerechten. Onze buffetten zijn van hoogstaande kwaliteit en worden prachtig gepresenteerd. Gaat u voor het tapas buffet, het buffet ‘De wereld rond’ of het mediterraans buffet? Allen zijn aan te vullen met een overheerlijk grande dessert of choco dessert buffet

Meer weten?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze arrangementen? Of heeft u zelf een idee dat u aan ons wilt voorleggen. Graag zelfs! Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op. U kunt ons ook bellen op 06 265 048 83.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.