Huischef
Catering op locatie

Catering op locatie

Organiseert u binnenkort een feest of etentje, maar heeft u geen zin om zelf uren in de keuken door te brengen? Schakel dan de hulp van HuisChef in! Wij kunnen de catering op de door u gewenste locatie verzorgen. Onze chefkoks hebben jarenlange ervaring. Dit ziet en proeft u dan ook terug in de verschillende gerechten die wij aanbieden. Graag vertellen we u meer over onze mogelijkheden!

Catering op locatie

Wat kan HuisChef voor u betekenen?

Bij een feestje horen natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. Of u nu een verjaardag, bruiloft, jubileum of een andere gelegenheid viert, HuisChef staat voor u klaar! Naast dat wij van top tot teen de catering op de door u gewenste locatie kunnen verzorgen, kunnen wij ook de aankleding van uw feest voor u uit handen nemen. Van statafels en (gedekte) tafels met stoelen of bankjes, van heaters tot bar en tenten. Tot slot bieden wij ook de mogelijkheid om muziek te regelen door middel van ons Sounds & Bites concept.

Mogelijkheden catering op locatie door HuisChef

Doordat iedereen andere wensen heeft met betrekking tot de catering, biedt HuisChef een breed aantal mogelijkheden. Bent u helemaal weg van een BBQ? Of gaat uw voorkeur uit naar amuse hapjes? Dat is beide geen probleem voor HuisChef! Niets is ons te gek en dus kunt u voor de volgende mogelijkheden bij ons terecht:

Catering op locatie laten verzorgen? Neem contact op!

Wilt u HuisChef inhuren om de catering op locatie te verzorgen? Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Lees hier ervaringen van tevreden klanten waar wij in de afgelopen jaren de catering voor hebben mogen verzorgen.

Contact formulier

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.