Huischef
Catering Laren

Luxe catering in Laren? HuisChef staat voor u klaar!

Bent u op zoek naar een bedrijf die de catering in Laren voor u kan verzorgen? Dan bent u bij HuisChef aan het juiste adres! Of u nu een feest, bruiloft, barbecue of 21 diner geeft, wij kunnen de volledige catering voor u verzorgen! Op deze manier hoeft u van het begin tot het einde nergens meer naar om te kijken en kunt u zelf meegenieten van een hapje en een drankje.

Mogelijkheden catering in Laren door HuisChef

HuisChef is traiteur, BBQ chef en gespecialiseerd in luxe catering in Laren en omstreken. Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan bij HuisChef voorop. Dit ziet en proeft u terug in de gerechten die wij voor u bereiden. HuisChef kan de catering voor vele gelegenheden verzorgen. Niets is ons te gek en HuisChef maakt overal een feestje van. Graag vertellen we u meer over alle mogelijkheden:

Walking dinner

Een walking dinner is een bijzonder diner waarbij uw gasten meerdere kleine gerechten geserveerd krijgen. Een walking dinner is een diner zonder vaste plaatsen, waardoor een informele, ongedwongen sfeer ontstaat. Op deze manier kunt u genieten van een bijzonder diner in uw eigen huis of op een andere locatie. Een walking dinner kan op veel verschillende plekken en in veel verschillende vormen plaatsvinden. Denk bijvoorbeeld aan een walking dinner tijdens een bruiloft, verjaardagsfeest of bedrijfsfeest.

Thuiskok

Een kok aan huis is een nieuwe trend in de culinaire wereld. Het leukste aan een thuiskok is dat de meest lekkere en bijzondere gerechten voor uw gasten worden klaargemaakt zonder dat u hier iets voor hoeft te doen. U kunt zelf gezellig bij uw gasten aan tafel zitten en meegenieten van de gerechten. Zo kunt u toch een diner bij u thuis geven, maar hoeft u zelf niet veel tijd in de keuken door te brengen.

Luxe catering Laren

Catering in Laren inhuren?

Wilt u HuisChef inhuren om de catering in Laren tijdens een bijzondere gelegenheid te verzorgen? Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Contact formulier

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.