Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Party catering

De party catering arrangementen van Huischef zijn als een feest voor de smaakpapillen. Daarom is er niet een specifiek party catering arrangement dat wij bieden, maar kan ieder arrangement dienst doen als party catering. Wij bieden weliswaar een breed aanbod aan catering arrangementen, maar de capaciteiten van onze keukenbrigade verlenen zich uitstekend om out of the box te denken. Catering op maat is dan ook geen enkel probleem voor HuisChef. Naar onze mening blijft catering een kwestie van maatwerk en daarom staan wij voor iedereen open om hem of haar van de gewenste catering te voorzien.

Welk catering arrangement past het best bij uw feest of partij?

Om welke gelegenheid het ook mag gaan, HuisChef biedt een breed aanbod catering arrangementen waarvan er altijd een bij zit die in de smaak zal vallen bij uw gasten. Per type arrangement verschilt de smaak, het formaat en de opmaak. Bent u in de ban van een BBQ of gaat uw interesse uit naar de amuse hapjes? Het smaakpalet van HuisChef gaat kriskras door elkaar heen. Dit wilt min of meer zeggen dat iedere gewenste combinatie van smaken mogelijk is. Hieronder weergeven wij de geheel verzorgde party catering arrangementen die HuisChef biedt:

Waarom HuisChef inschakelen als party cateraar?

Kwalitatieve catering en een degelijk georganiseerd feest gaan hand in hand met elkaar. In de jaren dat wij actief zijn hebben wij een grote schare tevreden klanten mogen bedienen welke onder meer de flexibiliteit en jonge geest van ons bedrijf op prijs stellen. Ook in de opkomende jaren zullen wij ons hiermee blijven profileren. Naast catering bieden wij ook de mogelijkheid om muziek te regelen (Sounds & Bites), maar ook de aankleding. Tenslotte bieden wij een geschikte feestlocatie te huur.

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de diensten van HuisChef? Wij bieden party catering waar u en bovenal uw gasten geen nee tegen kunnen zeggen! Op de desbetreffende productpagina kunt u terecht om een offerte aan te vragen of een bestelformulier in te vullen. Mocht u vragen hebben m.b.t. de diensten die wij verlenen? Schroom dan niet om contact op te nemen. Dit doet u eenvoudig door middel van het contactformulier. Wij staan graag voor u klaar!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.