Huischef
Culinaire kerst

15 gangen kerst amusediner € 32,95 p.p.

bestelformulier (1)

Na zo’n bizar jaar mag u juist deze kerst uzelf en uw naasten verwennen met een heerlijk diner waar u zelf nauwelijks iets aan hoeft te doen. Alleen maar genieten met uw eigen gezin en hopelijk een paar familieleden of goede vrienden. 

Het 15 gangen amuse kerstdiner bestaat uit 8 koude amuses, 4 warme gerechtjes en 3 desserts en is een avondvullend culinair programma waar u uzelf en uw gasten aangenaam mee zult verrassen. U hoeft alleen de warme gerechtjes te verwarmen met eenvoudige instructies van ons. HuisChef verzorgt deze mini-gerechtjes in prachtig opgemaakte aardewerk schaaltjes en glaasjes. Hierdoor kunt u zelf ook genieten van een gezellige, ontspannen kerst of Oudejaarsavond, want u hoeft geen boodschappen te doen en u heeft geen afwas. Uw kerst of oud&nieuw was nog nooit zo relaxed in de sfeer van uw eigen huis.

Houdt u er rekening mee dat het 15 kleine gerechtjes zijn waardoor dit voor de fijnproever een mooi diner is maar voor de echt grote eter wellicht niet voldoende zal zijn. Sowieso adviseren wij u brood bij het diner te serveren net zoals in een restaurant gebruikelijk is.

Wij raden u aan om de diners dezelfde dag dat u ze gaat nuttigen, bij ons af te halen vanwege de dagverse gerechtjes die wij voor u bereiden.

NB: Vanwege de veelheid aan bestellingen op kerst en omdat wij al 4 verschillende menu’s bieden, kunnen wij helaas geen rekening houden met (heftige) allergieën. Door de veelheid in gerechtjes is de kans op fouten hierin te groot. Ook kunnen wij geen gerechtjes wisselen i.v.m. smaak. U kunt evt. gerechtjes onderling ruilen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

LET OP: Wij zijn verhuisd:

Nijverheidsweg 16, 3762 ER SOEST

Op 24, 25 en 26 en 31 december bestelt u het kerst amusediner vanaf 2 personen.

Ook vanaf 2 personen te bestellen op de data:

Vrijdag 4-12, zaterdag 5-12, zaterdag 12-12.

 

Wij verzorgen op Oudejaarsavond ook plateaus met amusehapjes (25 stuks voor €44,95), zie daarvoor: https://www.huischef.nl/amuse-hapjes/

De hapjes zijn op dezelfde dag af te halen vanaf 15.00u – 16.45u. I.v.m. Corona gaan wij indelen op tijd. In het bestelformulier kunt u een voorkeurstijd aangeven, wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

De schaaltjes kunnen weer vuil retour gebracht worden, liefst op 27 december maar uiterlijk 28 december.

Met kerst hanteren wij een systeem van vooruitbetaling, u krijgt vooraf de factuur.

Zodra u het bestelformulier verstuurd heeft krijgt u binnen enkele dagen een bevestigingsmail van ons (vanaf vrijdag kan het tot maandag duren). Mocht u deze bevestiging niet krijgen, neemt u dan s.v.p. contact met ons op via info@huischef.nl 

bestelformulier (1)

 

 

Klik op de tekst voor een filmpje

Kerstmenu filmpje (is bedoeld als een impressie, de gerechten zijn dit jaar anders)

Instructie warme gerechten

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!