Huischef
Culinaire kerst

Kerst amusediner € 32,50 p.p.

Eerste Kerstdag 25 december = VOL

Het spijt ons voor u maar vanwege het grote aantal bestellingen dat wij hebben voor 25 december en de kwaliteit die wij willen blijven bieden, kunnen wij uw bestelling voor 25 december helaas niet meer aannemen.  Voor 24, 26 en 31 december kunt u nog wel bestellen. 

Wij raden u aan om de diners dezelfde dag dat u ze gaat nuttigen, bij ons af te halen vanwege de dagverse gerechtjes die wij voor u bereiden.

Het kerst-amusediner voor minimaal 2 personen is af te halen op 24 en 26 december en op oudjaarsdag 31 december (op andere dagen in december en januari kunnen wij ook het kerst-amusediner voor u verzorgen maar dan vanaf 6 personen). 

Met kerst of op Oudejaarsavond genieten van zeer bijzonder gepresenteerde mini-gerechtjes? HuisChef verzorgt uw amusediner voor kerst in prachtig opgemaakte aardewerk schaaltjes en glaasjes. Dit 15 gangen amuse kerstdiner is een avondvullend culinair programma waar u uw gasten aangenaam mee zult verrassen. Hierdoor kunt u zelf ook genieten van een gezellige, ontspannen kerst of Oudejaarsavond, want u hoeft geen boodschappen te doen en u heeft geen afwas. Uw kerst of oud&nieuw was nog nooit zo relaxed in de sfeer van uw eigen huis.

Houdt u er rekening mee dat het 15 kleine gerechtjes zijn waardoor dit voor de fijnproever een mooi diner is maar voor de echt grote eter wellicht niet voldoende zal zijn. Sowieso adviseren wij u brood bij het diner te serveren net zoals in een restaurant gebruikelijk is.

Wij verzorgen op Oudejaarsavond ook plateaus met amusehapjes (25 stuks voor €39,50), zie daarvoor: https://www.huischef.nl/amuse-hapjes/

Afhalen kan op 24, 25 en 26 december tussen 15.00-15.45u en tussen 15.45-16.30/16.45u (mocht dit voor u niet mogelijk zijn dan graag overleg).

Op de Van Boetzelaerlaan 3
3828 NW Hoogland (bij Amersfoort)

De schaaltjes kunnen weer vuil retour gebracht worden, liefst op 27 december maar uiterlijk 28 december.

Met kerst hanteren wij een systeem van vooruitbetaling.

Zodra u het bestelformulier verstuurd heeft krijgt u binnen enkele dagen een bevestigingsmail van ons (vanaf vrijdag kan het tot maandag duren). Mocht u deze bevestiging niet krijgen, neemt u dan s.v.p. contact met ons op via info@huischef.nl 

bestelformulier (1)

 

 

Klik op de tekst voor een filmpje

Kerstmenu filmpje (is bedoeld als een impressie)

Instructie warme gerechten

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!