Huischef
Culinaire kerst

Kerst amusediner

Met kerst genieten van zeer bijzonder gepresenteerde mini-gerechtjes. HuisChef verzorgt uw amusediner voor kerst in prachtig opgemaakte aardewerk schaaltjes en glaasjes. Dit 15 gangen kerst-amusediner is een avondvullend culinair programma waar u uw gasten aangenaam mee zult verrassen. Hierdoor kunt u zelf ook genieten van een gezellige, ontspannen kerst, want u hoeft geen boodschappen te doen en u heeft geen afwas. Uw kerst was nog nooit zo relaxed in de sfeer van uw eigen huis.

Houdt u er rekening mee dat het 15 kleine gerechtjes zijn waardoor dit voor de fijnproever een mooi diner is maar voor de echt grote eter wellicht niet voldoende zal zijn. Sowieso adviseren wij u brood bij het diner te serveren net zoals in een restaurant gebruikelijk is.

De amuses kunt u ook bij de borrel serveren als u voor minder gasten bestelt.

€ 32,50 p.p.

Het kerst-amusediner voor minimaal 2 personen is af te halen op 24, 25 of 26 december en op oudjaarsdag 31 december (op andere dagen in december en januari kunnen wij ook het kerst-amusediner voor u verzorgen maar dan vanaf 6 personen).

Afhalen kan tussen 15.00-15.45u en tussen 15.45-16.30/16.45u (mocht dit voor u niet mogelijk zijn dan graag overleg).

Op de Van Boetzelaerlaan 3
3828 NW Hoogland (bij Amersfoort)

De schaaltjes kunnen weer vuil retour gebracht worden, liefst op 27 december maar uiterlijk 28 december.

Met kerst hanteren wij een systeem van vooruitbetaling, in december ontvangt u de factuur vooraf.

Zodra u het bestelformulier verstuurd heeft krijgt u binnen enkele dagen een bevestigingsmail van ons (vanaf vrijdag kan het tot maandag duren). Mocht u deze bevestiging niet krijgen, neemt u dan s.v.p. contact met ons op via info@huischef.nl 

bestelformulier (1)

 

 

Klik op de tekst voor een filmpje

Kerstmenu filmpje (is bedoeld als een impressie)

Instructie warme gerechten