Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Catering bij u thuis? HuisChef staat voor u klaar!

Geeft u binnenkort een feest? Daar hoort natuurlijk lekker eten en drinken bij! Omdat u zelf waarschijnlijk al genoeg moet regelen voor de organisatie van het feest, kunt u HuisChef inschakelen voor het verzorgen van de volledige catering bij u thuis. Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan bij ons voorop. Daarnaast hebben onze chefkoks jarenlange ervaring. Dit is dan ook terug te zien én te proeven in al onze bijzondere gerechten. Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden die HuisChef biedt voor het verzorgen van de catering bij u thuis! 

Mogelijkheden catering bij u thuis 

Wanneer u HuisChef inschakelt voor het verzorgen van de catering bij u thuis, heeft u de keuze uit de volgende mogelijkheden: 

Waarom HuisChef inschakelen?

Of u nu een verjaardag, jubileum of een andere gelegenheid viert, HuisChef maakt overal een feestje van! Niets is ons te gek. Zo kunnen wij naast de volledige catering ook de aankleding van uw feest verzorgen, waaronder statafels, heaters, tenten en nog veel meer! Daarnaast stemmen wij onze catering af aan uw wensen. Wij bieden weliswaar een breed aanbod aan catering arrangementen, maar de capaciteiten van onze keukenbrigade verlenen zich uitstekend om out of the box te denken. Catering op maat is dan ook geen enkel probleem voor HuisChef. Wij bespreken graag samen met u wat uw wensen zijn en aan de hand daarvan doen wij een op maat gemaakt voorstel voor het verzorgen van uw catering. 

Catering bij u thuis laten verzorgen? Neem contact op! 

Wilt u HuisChef inhuren om de catering bij u thuis tijdens een bijzondere gelegenheid te verzorgen? Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in! 

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Lees hier ervaringen van tevreden klanten waar wij in de afgelopen jaren de catering voor hebben mogen verzorgen.

Contact formulier

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.