Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Catering in ‘t Gooi? 

Geeft u binnenkort een groot feest? Of wilt u een uitgebreid diner verzorgen voor uw familie en vrienden? Wij begrijpen dat het verzorgen van de drankjes en hapjes veel tijd kost en u hier niet altijd zin in heeft. HuisChef kan u hierin volledig ontzorgen! Graag vertellen we u meer over de mogelijkheden die HuisChef biedt. 

Catering in ‘t Gooi laten verzorgen door HuisChef

Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan bij HuisChef voorop. De jarenlange ervaring als chefkok in goede restaurants proeft u terug in alle lekkere en bijzondere gerechten die HuisChef voor u bereidt. Daarnaast biedt HuisChef voor iedere gelegenheid iets bijzonders. Of u nu een verjaardagsfeest geeft, een bruiloft, 21 diner of gewoon een diner voor uw familie en vrienden wil verzorgen, niets is ons te gek! 

Amuse diner

Met een amuse diner kunt u heerlijk genieten van zeer bijzonder gepresenteerde luxe hapjes, of eigenlijk mini-gerechtjes. Alleen de warme gerechtjes hebben nog een kleine bereiding nodig. HuisChef verzorgt uw hapjes in prachtig opgemaakte aardewerk schaaltjes en in glaasjes. Dit 15 gangen amusediner is een avondvullend culinair programma waar u uw gasten aangenaam mee zult verrassen.

Buffet

Een buffet is ideaal wanneer u een feest geeft inclusief diner. U kunt kiezen uit verschillende soorten buffetten, van tapas buffet tot mediterraans buffet. De catering wordt volledig door ons verzorgd en u hoeft nergens meer naar om te kijken. 

Alle mogelijkheden catering in ‘t Gooi:

Met HuisChef is het altijd een feest! 

Naast dat er veel mogelijkheden zijn met de catering van HuisChef, maken wij van elke gelegenheid een groot feest! Wij zorgen er namelijk voor dat er voor iedere gast wat wils is en verzorgen altijd het lekkerste eten. Lees hier de ervaringen die onze gasten met ons hebben beleefd!

Catering in ‘t Gooi inhuren?

Wilt u HuisChef inhuren om de catering in ‘t Gooi tijdens een bijzondere gelegenheid te verzorgen? Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in! 

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Contact formulier

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.