Huischef
Chef aan huis 't Gooi

Thuiskok ’t Gooi

Misschien heeft u er weleens van gehoord, een ‘kok aan huis’. Dit is namelijk dé nieuwe trend in de culinaire wereld! HuisChef is een thuiskok in ’t Gooi en bereidt de meest culinaire hoogstandjes voor u en uw gasten. We vertellen u graag wat er zo bijzonder is aan een thuiskok in ’t Gooi en wat u van HuisChef kunt verwachten!

Amuse hapjes van Huischef in T'Gooi

Wat maakt HuisChef als thuiskok in ’t Gooi bijzonder?

Wat een kok aan huis bijzonder maakt is dat u en uw gasten bij u thuis kunnen genieten van een heerlijk diner, zonder dat u zelf uren in de keuken hoeft te staan! Daarnaast bereiden onze thuiskoks niet zomaar een gerecht, maar deze gerechten worden ook op een unieke manier gepresenteerd. Elk gerecht wordt namelijk geserveerd op een speciaal daarvoor geselecteerd servies. Bovendien worden de gerechten op een prachtige manier opgemaakt, onder andere door de combinatie van ingrediënten. Wanneer u HuisChef als thuiskok in ’t Gooi inhuurt maakt u dus gegarandeerd indruk op uw gasten!

De mogelijkheden van een thuiskok

U kunt bij HuisChef verschillende arrangementen boeken. De arrangementen zijn vanaf 10 personen, maar wanneer u met minder wilt dineren kunnen we samen overleggen wat mogelijk is. U heeft de keuze uit de volgende arrangementen:

Gerecht met droogijs

Wanneer u kiest voor het arrangement ‘zelf samenstellen’ of het ’21 diner’ kunt u zelf kiezen welke gerechten er op het menu komen te staan. Bij de andere twee arrangementen hebben wij voor u alvast een aantal heerlijke gerechten uitgekozen. Uiteraard kunnen we deze aanpassen aan de hand van uw wensen, neem hiervoor gerust contact met ons op!

Voordelen van HuisChef

Naast dat kwaliteit, originaliteit en vernieuwing bij HuisChef centraal staat, geniet u ook van de volgende voordelen wanneer u kiest voor HuisChef als thuiskok:

  • Dineren bij u thuis, zonder lawaai van andere gasten;
  • Geen eindtijd;
  • Eigen wijnen en drank schenken.

Interesse? Schakel HuisChef in!

Bent u geïnteresseerd in een van de arrangementen van HuisChef als thuiskok? Neem dan gerust contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.