Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Thuiskok inhuren voor privédiner

De chefs van HuisChef hebben geen eigen keuken nodig om u culinaire hoogstandjes voor te kunnen schotelen. Om een culinaire avond te beleven hoeft u daarom niet naar een restaurant, maar kunt u een thuiskok inhuren voor een privédiner. HuisChef kan met ieder type keuken uit de voeten komen en u en uw gasten verwennen met prachtige menu’s. Het mooie van deze formule is dat u daarvoor niet meer uw huis uit hoeft. Met name ideaal wanneer u bijvoorbeeld een verjaardag viert en na het diner nog even thuis wilt borrelen. De mogelijkheden zijn zo goed als onbeperkt. Dit zullen wij nader toelichten door de voordelen te benadrukken.

Mogelijkheid tot diverse arrangementen

Behalve het bezit van een keuken hoeft u geen enkele voorbereidingen te treffen. Wij nemen ons brede smakenpalet overal mee naartoe en uit zich in diverse arrangementen. Een thuiskok inhuren voor privédiner kan bepaalde etentjes die vanwege traditie van huis uit gevierd worden behalve een stuk makkelijker, ook een stuk specialer maken. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een 21 diner, maar ook een BBQ. Daarnaast kunt u een eigen diner samenstellen en kunnen wij rekening houden met speciale wensen m.b.t. een dieet of geloofsovertuiging.

De voordelen van een kok aan huis

Ons streven is om u een ware restaurant ervaring te laten beleven. Een thuiskok inhuren voor privédiner wekt daardoor over het algemeen een goede impressie bij uw gasten. De voordelen van een kok aan huis zijn onder meer de mogelijkheid om het diner geheel naar eigen wens in te richten. Daar kunnen wij u vanzelfsprekend bij helpen! Zo kunt u arrangementen combineren en kunnen wij de aankleding en decoratie verzorgen. In tegenstelling tot een restaurant heeft uw tafel de hoogste prioriteit in de keuken. U geniet van gezellige gesprekken zonder storend lawaai van andere gasten en aan plezier zit geen eindtijd. Wij zullen u dan ook niet naar huis sturen (u bent er tenslotte zelf al). Als laatste kunt u uw eigen wijnen en drank inschenken, maar kunnen wij dit ook regelen!

Neem contact met ons op!

Heeft u interesse in het private dining concept van HuisChef? Dan kunt u een thuiskok inhuren voor privédiner. De capaciteiten van onze chef-koks reiken verder dan de eigen keuken, wat zich resulteert in een volwaardig diner voor u en uw gasten aan huis. Indien u vragen heeft en/of de mogelijkheden wilt bespreken kunt u ons bereiken door middel van het contactformulier. Graag staan wij voor u klaar!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.