Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Thuiskok Hilversum 

HuisChef, de thuiskok in Hilversum bereidt voor u en uw gasten de meest culinaire hoogstandjes. En dit gewoon bij u thuis of op locatie. U geniet dus van de kwaliteit van overheerlijke gerechten in het comfort van uw eigen woning, tuin of bedrijfsruimte.

Wat is er zo bijzonder aan een thuiskok in Hilversum?

Vindt u het ook zo leuk om etentjes bij u thuis in Hilversum te organiseren? U wilt graag iets lekkers en moois op tafel zetten, maar dat betekent wel dat u een groot deel van de tijd in de keuken staat. Met een thuiskok geniet u van het gezelschap van uw gasten terwijl er de meest heerlijke gerechten bereid en gepresenteerd worden. Met een thuiskok maakt u gegarandeerd indruk.

Thuiskok Hilversum

Thuiskok Hilversum

Vanaf hoeveel personen is het mogelijk om een thuiskok in te huren?

Er zijn verschillende arrangementen te boeken, gewoonlijk vanaf 10 personen. Organiseert u een etentje voor minder dan 10 personen? Neem dan eens contact met ons op om te bespreken wat er mogelijk is. We verzorgen diners op maat die u zelf kunt samenstellen, een standaard seizoens diner en ‘21 diners’.

Seizoensdiner door HuisChef

Ieder seizoen verzorgen we weer een ander verrassend, culinair diner. Op onze site kunt u de actuele samenstelling van het seizoensdiner vinden. Met specifieke diëten of allergieën houden we uiteraard rekening.

Wat is een ‘21 diner’?

Een 21 diner is een traditioneel diner dat wordt georganiseerd voor iemand die 21 jaar wordt. Het ouderlijk huis wordt omgetoverd tot dinerzaal waar familie en vrienden plaatsnemen. HuisChef kan uw 21 diner geheel naar uw wensen en smaak verzorgen. U leest er hier meer over.

Thuiskok Hilversum

Thuiskok Hilversum

Zelf samenstellen van een diner

Misschien heeft u het arrangement of diner wat u voor ogen heeft nog niet gevonden op onze site. Geen probleem, leg uw wensen aan ons voor en we kijken wat de mogelijkheden zijn. Het combineren van arrangementen en het verzorgen van aankleding en decoratie behoort ook tot de mogelijkheden.

Contact

Heeft u vragen of wilt u een offerte op maat ontvangen? Neem dan contact met HuisChef Hilversum op. Vul het contactformulier in of bel naar 06 265 048 83.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.