Huischef
Culinaire kerst

15 gangen kerst amusediner € 32,95 p.p.

bestelformulier (1)

Na zo’n bizar jaar mag u juist deze kerst uzelf verwennen met een heerlijk diner waar u zelf nauwelijks iets aan hoeft te doen.

Het 15 gangen amuse kerstdiner bestaat uit 8 koude amuses, 4 warme gerechtjes en 3 desserts en is een avondvullend culinair programma waar u uzelf en uw eventuele gasten aangenaam mee zult verrassen. U hoeft alleen de warme gerechtjes te verwarmen met eenvoudige instructies van ons. HuisChef verzorgt deze mini-gerechtjes in prachtig opgemaakte aardewerk schaaltjes en glaasjes. Hierdoor kunt u zelf ook genieten van een gezellige, ontspannen kerst of Oudejaarsavond, want u hoeft geen boodschappen te doen en u heeft geen afwas. Uw kerst of oud&nieuw was nog nooit zo relaxed in de sfeer van uw eigen huis.

Houdt u er rekening mee dat het 15 kleine gerechtjes zijn waardoor dit voor de fijnproever een mooi diner is maar voor de echt grote eter wellicht niet voldoende zal zijn. Sowieso adviseren wij u brood bij het diner te serveren net zoals in een restaurant gebruikelijk is.

Wij raden u aan om de diners dezelfde dag dat u ze gaat nuttigen, bij ons af te halen vanwege de dagverse gerechtjes die wij voor u bereiden.

NB: Vanwege de veelheid aan bestellingen op kerst en omdat wij al 4 verschillende menu’s bieden, kunnen wij helaas geen rekening houden met (heftige) allergieën. Door de veelheid in gerechtjes is de kans op fouten hierin te groot. Ook kunnen wij geen gerechtjes wisselen i.v.m. smaak. U kunt evt. gerechtjes onderling ruilen. Wij hopen op uw begrip hiervoor.

LET OP: Wij zijn verhuisd:

Nijverheidsweg 16, 3762 ER SOEST

Op 24, 25 en 26 en 31 december bestelt u het kerst amusediner vanaf 2 personen.

Ook vanaf 2 personen te bestellen op de data:

 Mocht u interesse hebben in een andere datum: informeer s.v.p. even bij ons of dit lukt: info@huischef.nl/ 035-2 055 045 

Plaats uw bestelling s.v.p. op tijd want wij moeten in deze tijd heel gericht inkopen om zo min mogelijk waste te hebben qua ingrediënten en kosten.  Indien minder dan 3 dagen van tevoren: neem s.v.p. telefonisch contact met ons op of het nog kan. 
VOOR KERST: Met kerst stoppen wij met aannemen bij een bepaald aantal bestellingen dus plaats uw bestelling s.v.p. op tijd. PAS ALS U EEN BEVESTIGINGSMAIL VAN ONS KRIJGT IS UW BESTELLING DEFINITIEF. Heeft u deze nog niet aan het eind van de dag erna (in het weekend kan het iets langer duren)? Kijkt u dan s.v.p. in de spam want daar kan de mail soms terecht komen. 

Wij verzorgen op Oudejaarsavond ook plateaus met amusehapjes (25 stuks voor €44,95), zie daarvoor: https://www.huischef.nl/amuse-hapjes/

Tijd afhalen op dezelfde dag:

De hapjes zijn op kerst op dezelfde dag af te halen vanaf 15.00u – 16.45u (25-12 en 26-12 zit om 15u halen al VOL). I.v.m. Corona gaan wij indelen op tijd. In het bestelformulier kunt u een voorkeurstijd aangeven, wij proberen daar zoveel mogelijk rekening mee te houden.

De schaaltjes kunnen weer vuil retour gebracht worden, de dag erna of op 27 december maar uiterlijk 28 december.

Met kerst hanteren wij een systeem van vooruitbetaling, u krijgt van ons na de bevestigingsmail later nog een mail met de rekeninggegevens en uw bedrag zodat u het over kunt maken.

Zodra u het bestelformulier verstuurd heeft krijgt u binnen enkele dagen een bevestigingsmail van ons (vanaf vrijdag kan het tot maandag duren). Mocht u deze bevestiging niet krijgen, neemt u dan s.v.p. contact met ons op via info@huischef.nl of 035- 2 055 045.

bestelformulier (1)

 

 

Klik op de tekst voor een filmpje

Kerstmenu filmpje (is bedoeld als een impressie, de gerechten zijn dit jaar anders)

Instructie warme gerechten

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!