15 gangen kerst amusediner
€39,95 p.p.
Op kerst en oud & nieuw te bestellen vanaf 2 personen
Ophalen is op de dag zelf.
Met het 15 gangen kerst amusediner van Huischef kunt u genieten van bijzonder gepresenteerde luxe hapjes, die samen een geheel diner vormen. Alleen de warme gerechtjes hebben nog een kleine bereiding nodig.
8 koude amuses
4 warme gerechtjes (met eenvoudige instructies)
3 desserts
Vanwege het grote aantal bestellingen kunnen wij geen rekening houden met allergie- en dieetwensen.
Huischef verzorgt uw hapjes in aardewerk schaaltjes en in glaasjes in bruikleen.
U kunt de diners ophalen op Nijverheidsweg 16, 3762 ER SOEST
Voor alle bereidingen zie verder hieronder (u ontvangt deze ook bij uw bestelling)
Houdt u er rekening mee dat het 15 kleine gerechtjes zijn. Dit is voor de fijnproever een mooi diner, maar voor de echt grote eter wellicht niet voldoende.
Bereiding warme gerechtjes:
Ossenhaas spiesje en lamskotelet:
Laat een koekenpan heet worden en doe olie in de pan.
Het vlees kort bakken aan beide kanten.
Gemarineerde zalm:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 6 minuten verwarmen.
Gevulde champignon:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 5 minuten verwarmen.
Wildstoof en Jackfruit (apart uiteraard):
De pasteibakjes mogen een paar minuten in de oven op 160 graden verwarmd worden maar het hoeft niet.
De wildstoof kan in een pannetje warm gemaakt worden.
Of: De wildstoof IN HET ZAKJE kan gedurende een aantal minuten (afhankelijk van het aantal personen dus hoe groot de zak is) in een pan water die net heeft gekookt verwarmd worden.
Als de wildstoof warm is, verdelen over de pasteibakjes.
Gamba:
Laat een koekenpan heet worden en doe olie in de pan.
Bak de gamba totdat hij mooi rosé is.
Leg hem in het bakje met de mango chutney.
Tartelette van zuurkool
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 5 minuten verwarmen.
Vijg met geitenkaas:
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Ongeveer 5 minuten verwarmen.