Huischef
Culinaire kerst

15 gangen kerst amusediner: €32,95 p.p.

Met het 15 gangen kerst amuse diner van Huischef kunt u deze kerst genieten van bijzonder gepresenteerde luxe hapjes, die samen een geheel diner vormen. Alleen de warme gerechtjes hebben nog een kleine bereiding nodig.  

Op 24, 25 en 26 en 31 december te bestellen vanaf 2 personen.

Afhalen op dag van bestelling tussen 15.00-16.45u.

8 koude amuses
4 warme gerechtjes (met eenvoudige instructies van ons).
3 desserts

Huischef verzorgt uw hapjes in aardewerk schaaltjes en in glaasjes.

U kunt de diners ophalen op: Nijverheidsweg 16, 3762 ER SOEST (vuil retour brengen de dag erna of uiterlijk 28 december).

bestelformulier (1)

Het is lekker om brood bij het diner te serveren (i.v.m. de veelheid aan diners op kerst kunnen wij dit helaas niet voor u verzorgen). 

Houdt u er rekening mee dat het 15 kleine gerechtjes zijn waardoor dit voor de fijnproever een mooi diner is maar voor de grote eter wellicht niet voldoende zal zijn. 

BEVESTIGING: Irina stuurt u een bevestigingsmail dat uw bestelling is genoteerd en pas dan is uw bestelling definitief.  Check evt. ook uw spam of neem anders contact met ons op via info@huischef.nl / 035- 2 055 045. 

Interesse in een andere datum vanaf 6 personen? Informeer s.v.p. bij ons of dit lukt.

Kerstmenu filmpje (is bedoeld als een impressie, de gerechten zijn dit jaar anders)

 

Kwaliteit, originaliteit en vernieuwing staan bij HuisChef voorop. De jarenlange ervaring als chefkok in goede restaurants proeft u terug in alles wat HuisChef Catering Soest, Amersfoort e.o. maakt.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

 

bestelformulier (1)