Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Professionele catering Hilversum

Catering Hilversum

Catering Hilversum

Organiseert u een bedrijfsevenement, een afscheidsfeest, een gezellig diner met vrienden en familie, een bruiloft, een communie of een babyborrel? Dan kan en mag lekker eten en drinken niet ontbreken. Maar bij de organisatie van een feest of evenement komt vaak veel meer kijken dan u van tevoren had gedacht. Heeft u er weleens aan gedacht om uw catering uit te besteden? Bent u op zoek naar professioneel catering Hilversum? Dan bent u bij HuisChef aan het juiste adres.

Catering Hilversum – onze mogelijkheden 

Catering HilversumWanneer u kiest voor catering Hilversum, dan kiest u voor een professionele cateraar. Zo bent u ervan verzekerd dat de catering tot in de puntjes verzorgd is en alle gerechten een smaakvol en daverend succes zijn. Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden, waarin we rekening houden met uw budget en wensen.

Een greep uit onze uitgebreide mogelijkheden:

  • Van amuse hapjes tot een compleet amuse diner
  • Private dining thuischef
  • Diverse barbecue mogelijkheden: van een luxe barbecue tot BBQ&Beer
  • Verschillende buffetten
  • Walking diner
  • Sounds & bites

Bent u van plan om een themafeest te geven? Catering Hilversum stemt het eten daar volledig op af. Kleine gerechten en hapjes of hoofdgerechten? Bij HuisChef kunt u uw catering perfect op maat bestellen.

Catering HilversumGoede catering is belangrijk 

Een goede, smaakvolle catering is belangrijk voor een succesvol evenement. Een goede hygiëne, het gebruik van kwaliteitsproducten en een professionele uitstraling zijn hierbij van belang. Wilt u naast eten en drinken nog meer aan ons uitbesteden? Dat is geen enkel probleem. Catering Hilversum verhuurt ook tenten, tafels en stoelen, heaters en prachtige aankleding. Wij maken uw feest graag compleet.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.