Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Walking dinner in Hilversum of Amersfoort

Wilt u dat uw gasten genieten van heerlijk eten terwijl zij ontspannen kunnen zitten of staan? In dat geval is een walking dinner een uitstekende oplossing. Bij Huischef bent u namelijk absoluut aan het juiste adres voor een dergelijke oplossing. Huischef maakt alle gerechten zelf en van hoge kwaliteit. Dit kan bij u in uw eigen keuken of wij plaatsen een mobiele keuken! Huischef zorgt dat u zorgeloos kunt genieten van hoogwaardige catering in de intieme sfeer van uw eigen huis in Amersfoort of Hilversum. U kunt vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen!

Wilt u een walking dinner in Hilversum of Amersfoort organiseren?

Huischef is ruim 12 jaar chefkok geweest. Met deze jarenlange kennis en ervaring kunnen we putten uit een enorme dosis creativiteit en originaliteit. Wij leveren u absolute topkwaliteit. Bovendien staan we garant voor een uitstekende service waarbij het u en uw gasten aan niets ontbreekt. Huischef kan zorg dragen voor de aankleding, een passend wijnarrangement en desgewenst een gastvrouw. Wat uw wensen ook zijn, wij zorgen voor een gastronomische beleving om nooit te vergeten. Alle gerechten voor het walking dinner hebben een verrassende smaakbeleving en een prachtige presentatie. Ze worden daarbij met vorkje of lepeltje geserveerd zodat uw gasten kunnen zitten en staan waar ze willen.

Schakel onze hulp in

Wilt u van een walking dinner in Amersfoort of Hilversum genieten dan staat uw tevredenheid natuurlijk voorop. Wij hechten altijd veel waarde aan een zorgvuldige voorbereiding en een nauwkeurige uitvoering. Wilt u weten wat anderen van onze catering aan huis vinden? Bekijk in dat geval ons gastenboek en lees de reacties van onze klanten. Wanneer u nog vragen heeft over onze mogelijkheden op het gebied van catering dan staan we u natuurlijk graag te woord. Hiervoor kunt u telefonisch contact opnemen door te bellen met 06-26504883 of te mailen naar info@huischef.nl!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.