Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Luxe catering Hilversum

""</p

Er zijn verschillende vormen van catering te onderscheiden. Voor luxe catering Hilversum bent u bij HuisChef aan het juiste adres. Of u nou een babyborrel, bruiloft, familiedag, bedrijfsevenement, communie of etentje organiseert: lekkere hapjes, gerechten en drankjes zijn erg belangrijk. Al onze gerechten zijn vernieuwend, origineel en vol van smaak. En dat allemaal op een prachtige manier gepresenteerd. HuisChef regelt het voor u. Zodat u optimaal kunt genieten van de gezelligheid en al dat lekkers.

 

Luxe catering Hilversum – de mogelijkheden 

Luxe catering HilversumWanneer u kiest voor luxe catering Hilversum van HuisChef, kiest u ook echt voor luxe. Van kleine gerechtjes en zoete hapjes tot uitgebreide gerechten of een barbecue. Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Een greep uit onze uitgebreide mogelijkheden:

  • Van amuse hapjes tot een compleet amuse diner
  • Private dining thuischef
  • Diverse barbecue mogelijkheden
  • Verschillende buffetten
  • Walking diner
  • Sounds & bites

Onze catering is zowel voor kleine groepen als voor grote groepen geschikt. Samen komen we tot de beste oplossing voor uw feest of evenement, passend binnen uw budget en aansluitend bij uw wensen en voorkeuren.

Professioneel en persoonlijk 

Wanneer u de organisatie van uw feest of evenement helemaal of gedeeltelijk uitbesteed, wilt u dat dit professioneel aangepakt wordt. Voor een professionele en persoonlijk aanpak bent u bij HuisChef aan het juiste adres. Met onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bezorgen we jullie een culinaire dag. Een dag die indruk maakt op uw gasten. Een dag om nooit te vergeten dus.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.