Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Event catering

Wij verlenen niet alleen onze diensten aan huis, maar doen dit ook op evenementen! We pakken het groots aan en hebben het keukengerei voor het formaat van een keuken om een groot aantal mensen mee te bedienen. In rap tempo volgen de gerechten elkaar op zonder grip te verliezen op de smaak. Op deze manier kunnen wij de smaakpapillen van een groot publiek verwennen en maakt het niet uit waar wij dit doen. U kunt ons vinden op een festival, beurs, bedrijfsfeest, of een ander evenement. U kunt het zo gek niet bedenken of wij lenen ons uitstekend om uw eventcateraar te zijn. Graag informeren wij u over de mogelijkheden die wij bieden!

HuisChef verzorgt catering arrangementen op grote schaal

De cateringmogelijkheden bij HuisChef variëren. Per arrangement worden arrangementen onder- verdeeld die zijn samengesteld op basis van een divers smakenpalet. U kunt dan ook bij HuisChef terecht wanneer er vegetariërs mee eten, mensen met een allergie of andere speciale wensen waar rekening mee gehouden moet worden. HuisChef verleent zich daarom uitstekend voor het op grote schaal verzorgen van publiekscatering. U vindt hier de catering arrangementen die wij verzorgen.

Uitgebreide mogelijkheden op gebied van event catering

Bij evenementen heeft u te maken met een groot publiek. Daarom stellen wij ons flexibel op en kunt u ook afzien van de standaard catering arrangementen die wij verzorgen. Graag horen wij van u wat uw wensen zijn en houden wij daar rekening mee om voor ieder wat wils te kunnen bieden. In onze opinie is een eventcateraar iemand die niet alleen op grote schaal kookt, maar ook groots denkt om zo een groot publiek tevreden te kunnen stellen. Daar slaagt HuisChef dan ook als geen ander in!

Neem contact met ons op!

Bent u geïnteresseerd in de cateringarrangementen van HuisChef? De mogelijkheden zijn eindeloos en graag laten wij u hiermee kennis maken. Door middel van het contactformulier kunt u contact met ons opnemen. Graag staan wij voor u klaar!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.