Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Dé catering voor uw trouwfeest Amersfoort

Eindelijk, u kunt uw droombruiloft gaan organiseren. Naast het uitkiezen van de kleding en de locatie is lekker eten en drinken natuurlijk ook erg belangrijk. HuisChef zorgt voor de culinaire catering voor uw bruiloft in Amersfoort of omgeving. Met onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bezorgt catering trouwfeest Amersfoort jullie een prachtbruiloft.

 

Catering trouwfeest Amersfoort: onze mogelijkheden

Catering trouwfeest AmersfoortUw trouwfeest moet één van de mooiste dagen uit jullie leven worden. En daar werken wij van HuisChef met catering trouwfeest Amersfoort graag aan mee. Of u nou kiest voor een intiem samenzijn of een groot knalfeest: met onze catering springen wij overal op in. Benieuwd naar onze uitgebreide mogelijkheden?

  • 15 gangen amusediner
  • Luxe barbecue met de Big Green Egg
  • Buffetten
  • Lekkere hartige en zoete amusehapjes
  • Walking dinner

Heeft u qua catering iets anders in gedachten? Laat het ons weten. Samen met u maken wij die ene culinaire dag, een dag om nooit te vergeten.

""</p

Uw trouwfeest: een dag om nooit te vergeten

Wij weten dat een bruiloft organiseren veel werk is. Geeft u graag wat werk uit handen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Naast smaakvolle catering voor uw bruiloft, kunnen wij uw bruiloft tot in de puntjes verzorgen. Van prachtig aangeklede tenten en tafels en stoelen tot rode lopers en heaters. Met plezier regelen wij uw trouwfeest van A tot Z.

En, hebben we uw culinaire interesse weten te wekken? Wilt u graag meer weten over catering trouwfeest Amersfoort van HuisChef? U kunt ons bereiken via 06-26504883 of vul het contactformulier in. In een gesprek laten we u graag kennismaken met onze mogelijkheden.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.