Huischef
21 diner

HuisChef organiseert je 21 diner met kok!

HuisChef introduceert een uniek catering concept waarmee jouw 21 diner gegarandeerd een succes wordt. We voeren enkele wijzigingen door in de traditionele werkwijze van een 21 diner, maar nemen zo al het werk bij jou uit handen. Waar normaal jij of je ouders plaats zouden nemen achter het fornuis, doet onze kok dit nu. Bekijk wat onze mogelijkheden zijn en hoe wij jou en je gasten verbluffen met gerechten waar je u tegen zegt!

Jouw 21 diner met feestelijke gerechten!

Een 21 diner is een feestelijke gelegenheid die je niet aan je voorbij mag laten gaan. Een 21 diner betekent namelijk de afsluiting en tegelijkertijd de intrede van een levensfase. HuisChef organiseert jouw 21 diner met een speciaal menu. Reden genoeg om deze levensfase op traditionele wijze in te luiden!

Familie, (jeugd)vrienden, klasgenoten of collega’s, iedere aanwezige komt om jouw 21e levensjaar met een knal in te luiden. De keukenbrigade van HuisChef is daar geen uitzondering op! Een 21 diner draait volledig om jou en je wordt dan ook volledig op je wenken bediend. Wij zullen ons in de keuken bevinden, waar wij de lekkerste gerechten voor jou en je gasten klaarmaken. Om je vingers bij af te likken! Daarnaast lassen wij tussen de gangen door een pauze in om ruimte te bieden voor liedjes, anekdotes en speeches. Alles voor de jarige!

Wat staat er op het menu?

De catering mogelijkheden van HuisChef zijn eindeloos. Je kunt zelf je eigen 21 diner samenstellen, maar je kunt je ook laten verrassen door onze keuken. Hierbij kunnen wij rekening houden met allergieën en dieet wensen. Geen moeilijke eter? Dan zal ons 21 diner menu goed in de smaak vallen!

Voorbeeld menu21 diner next level catering

Vanaf 20 personen

  • NY tonijn pizza met wasabi crème;
  • Gamba met mango chutney;
  • Pokebowl met verschillende soorten groenten en tofu;
  • Eendenborst lolly met suikerspin;
  • Op cederhout gegaarde zalm gemarineerd met dille en mosterd;
  • Getrancheerde ossenhaas met rode wijnsaus;
  • Amuse dessert: Pannacotta eitje;
  • Grand dessert (mix van verschillende desserts);
  • Kaasplankje met verschillende binnen- en buitenlandse kazen (aanrader!).

Mogelijkheden 21 diner:

Al overtuigd? Neem contact op en het feest kan beginnen!

Wil je graag een chef inhuren voor jouw 21 diner? HuisChef zorgt voor de feestelijke gerechten op jouw 21 diner. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Je kunt ook alvast inspiratie op doen! Volg ons hiervoor op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Vul je gegevens in:

21 diner zelf samenstellen

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.