Huischef
Culinaire catering
Culinaire catering
Culinaire catering

Tapas catering regio Amersfoort

Tapas catering Amersfoort

Tapas catering Amersfoort

Heeft u zin in echte Spaanse tapas, maar heeft u geen zin of geen tijd om te koken? Dat is geen enkel probleem voor tapas catering Amersfoort. Bij ons bestelt u eenvoudig uw favoriete tapas. Voor een kleinschalig feestje tot een compleet bruiloftsfeest: onze professionele medewerkers draaien hun hand er niet voor om. Kortom we hebben we veel ervaring op het gebied van tapas catering. En dat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Tapas catering Amersfoort: heerlijk & divers

Tapas zijn echte Spaanse aperitiefhapjes. En ze zijn er wel in honderden verschillende soorten. Wist u dat de tapas in Spanje sterk per regio verschillen? Wanneer u kiest voor de tapas catering Amersfoort van HuisChef, laten we u kennismaken met diverse tapas uit de verschillende regio’s. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Verschillende soorten olijven
  • Spaanse gedroogde hamsoorten
  • Patatas bravas
  • Chorizo
  • Aioli
  • Gehaktballetjes in tomatensaus

 

 

Van lekkere hapjes tot een compleet tapas buffet. Met tapas catering Amersfoort zorgen wij ervoor dat u kunt genieten van de heerlijke Spaanse keuken. 

Alles van A tot Z geregeld

Naast uw tapas catering regio Amersfoort, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een compleet verzorgde dag en/of avond. Wilt u graag onbezorgd kunnen genieten? Dan kunt u er ook voor kiezen om alles van A tot Z en tot in de puntjes verzorgd, te laten regelen door HuisChef. Naast lekker eten en drinken kunnen wij ook de complete aankleding verzorgen. Van tenten en tafels en stoelen tot heaters en rode lopers.

Wit u meer weten over tapas catering Amersfoort of onze andere uitgebreide mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op – 06-26504883.

Naam
Email
Adres
Plaats
Telefoon nummer
Hoeveel personen
Datum
Tijd
Catering
Bericht