Huischef
Gerechten
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Tapas catering regio Amersfoort

""</p

Heeft u zin in echte Spaanse tapas, maar heeft u geen zin of geen tijd om te koken? Dat is geen enkel probleem voor HuisChef! Bij ons bestelt u eenvoudig uw favoriete tapas. Voor een kleinschalig feestje tot een compleet bruiloftsfeest: onze professionele medewerkers draaien hun hand er niet voor om. Kortom we hebben we veel ervaring op het gebied van tapas catering in Amersfoort. En dat met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

Tapas catering Amersfoort: heerlijk & divers

Tapas zijn echte Spaanse aperitiefhapjes. En ze zijn er wel in honderden verschillende soorten. Wist u dat de tapas in Spanje sterk per regio verschillen? Wanneer u kiest voor de tapas catering Amersfoort van HuisChef, laten we u kennismaken met diverse tapas uit de verschillende regio’s. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Verschillende soorten olijven
  • Spaanse gedroogde hamsoorten
  • Patatas bravas
  • Chorizo
  • Aioli
  • Gehaktballetjes in tomatensaus

 

 

Van lekkere hapjes tot een compleet tapas buffet. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van de heerlijke Spaanse keuken. 

Alles van A tot Z geregeld

Naast tapas bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een compleet verzorgde dag en/of avond. Wilt u graag onbezorgd kunnen genieten? Dan kunt u er ook voor kiezen om alles van A tot Z en tot in de puntjes verzorgd, te laten regelen door HuisChef. Naast lekker eten en drinken kunnen wij ook de complete aankleding verzorgen. Van tenten en tafels en stoelen tot heaters en rode lopers.

Wit u meer weten over onze catering mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op – 06-26504883.

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Naam
Email
Adres
Plaats
Telefoon nummer
Hoeveel personen
Datum
Tijd
Catering
Bericht