Huischef
Gerechten
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Bijzondere kersthapjes bestellen

Tijdens de feestdagen staat samenzijn en gezelligheid met vrienden en/of familie centraal. Hierdoor houdt u weinig tijd over om in de keuken door te brengen. Echter staat kerst ook in het teken van lekker eten en drinken. Ook u wilt natuurlijk een volledig kerstdiner voor uw familie verzorgen! Heeft u weleens aan het bestellen van kersthapjes bij een professioneel bedrijf gedacht? HuisChef verzorgt kersthapjes in Amersfoort! Op deze manier hoeft u geen uren in de keuken door te brengen, maar kunt u kant en klare kersthapjes bestellen. En dan bedoelen we uiteraard geen blokjes kaas en plakjes worst. Nee, wij maken van uw kerst een culinair hoogstandje. Een kerst om nooit te vergeten. 

Culinaire kersthapjes bestellen bij HuisChef 

Wilt u uw volledige kerstdiner laten verzorgen door luxe kersthapjes van HuisChef? Wacht niet langer met het bestellen van uw kersthapjes! U kunt bij ons uit meerdere opties kiezen. Van een 15 gangen amuse diner tot een kerst amuse diner, u kunt voor alles bij HuisChef terecht. 

15 gangen amuse diner

Een overheerlijke 15 gangen amuse diner voor slechts €29.50 per persoon. Met het 15 gangen amuse diner kunt u genieten van zeer bijzonder gepresenteerde luxe hapjes, of eigenlijk mini-gerechtjes. Alleen de warme gerechtjes hebben nog een kleine bereiding nodig. HuisChef verzorgt uw hapjes in prachtig opgemaakte aardewerk schaaltjes en in glaasjes.

Kerst amuse diner 

Kerst amuse diner voor slechts €29.50 per persoon. Ons kerst-amusediner is een avondvullend culinair programma waar u uw gasten aangenaam mee zult verrassen. Hierdoor kunt u zelf ook genieten van een gezellige, ontspannen kerst want u hoeft geen boodschappen te doen en u heeft geen afwas. Uw kerst was nog nooit zo relaxed in de sfeer van uw eigen huis. 

Tappasbuffet

Mogelijkheden:

Waarom kersthapjes bij HuisChef bestellen?

Wanneer u ervoor kiest om uw kersthapjes bij HuisChef te bestellen, dan kiest u voor een bedrijf met veel ervaring. Een bedrijf waar kwaliteit, originaliteit, vernieuwing en smaak centraal staan. Onze jarenlange ervaring als koks in diverse goede restaurants proeft u terug in alles wat wij maken. Kersthapjes bestellen? Maak indruk op uw gasten: één voor één prachtig gepresenteerd. 

Had u zelf toch andere kersthapjes in gedachten? Ook dat is geen enkel probleem. Samen komen we tot de beste culinaire oplossing die past binnen uw budget.

Wilt u direct bestellen? Neem dan contact met ons op! 

Wilt u graag kersthapjes bestellen bij een professioneel cateringbedrijf? HuisChef zorgt voor de meest smaakvolle en complete kerstdiners voor u en uw gasten. Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!