Huischef
Culinaire catering
Culinaire catering
Culinaire catering

Bijzondere kersthapjes bestellen

De kerstdagen staan in het teken van gezelligheid en samenzijn met vrienden en/of familie. Maar van dat samenzijn en die gezelligheid blijft er voor u niet veel over als u constant in de keuken staat om lekker eten en drinken te verzorgen voor iedereen. Heeft u er dan al weleens aan gedacht om uw kersthapjes te bestellen bij een professioneel bedrijf? Een bedrijf zoals HuisChef. Kersthapjes bestellen doet u eenvoudig via ons speciale bestelformulier. Wij maken van uw Kerst een culinair hoogstandje. Een Kerst om nooit te vergeten.

Culinaire kersthapjes bestellen bij HuisChef 

Wanneer u ervoor kiest om uw kersthapjes bij HuisChef te bestellen, dan kiest u voor een bedrijf met veel ervaring. Een bedrijf waar kwaliteit, originaliteit, vernieuwing en smaak centraal staan. Onze jarenlange ervaring als koks in diverse goede restaurants proeft u terug in alles wat wij maken. Kersthapjes bestellen? Maak indruk op uw gasten: één voor één prachtig gepresenteerd.

Onze mogelijkheden op hapjesgebied zijn uitgebreid.

Tappasbuffet

Had u zelf toch andere kersthapjes in gedachten? Ook dat is geen enkel probleem. Samen komen we tot de beste culinaire oplossing die past binnen uw budget.

U kunt bij ons verschillende kersthapjes bestellen:

1: Een overheerlijke 15 gangen amuse diner voor slechts €29.50 per persoon.

Met het 15 gangen amuse diner kunt u genieten van zeer bijzonder gepresenteerde luxe hapjes, of eigenlijk mini-gerechtjes. Alleen de warme gerechtjes hebben nog een kleine bereiding nodig. HuisChef verzorgt uw hapjes in prachtig opgemaakte aardewerk schaaltjes en in glaasjes.

2: Kerst amuse diner voor slechts €29.50 per persoon. (vanaf 2 personen)
Ons kerst-amusediner is een avondvullend culinair programma waar u uw gasten aangenaam mee zult verrassen. Hierdoor kunt u zelf ook genieten van een gezellige, ontspannen kerst want u hoeft geen boodschappen te doen en u heeft geen afwas. Uw kerst was nog nooit zo relaxed in de sfeer van uw eigen huis. 

Wilt u uzelf en uw gasten smaakvol laten verrassen tijdens de feestdagen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op – 06-26504883 of vul ons contactformulier in.

Naam
Email
Adres
Plaats
Telefoon nummer
Hoeveel personen
Datum
Tijd
Catering
Bericht