Huischef
Culinaire catering
Culinaire catering
Culinaire catering

Kersthapjes Amersfoort

Kersthapjes Amersfoort

Kersthapjes Amersfoort

Heeft u geen zin om de feestdagen alleen maar in de keuken door te brengen? Dat vinden wij van HuisChef heel begrijpelijk. De feestdagen zijn er om gezellig samen met vrienden en familie door te brengen. Maar tijdens de feestdagen spelen lekker eten en drinken ook een grote rol. De oplossing is kersthapjes Amersfoort. Bij ons kunt u kant en klare kersthapjes bestellen. En dan bedoelen we uiteraard geen blokjes kaas en plakjes worst. Nee, we hebben het over bijzondere kersthapjes. Culinaire hoogstandjes waar u gegarandeerd een goede indruk mee maakt.

Kersthapjes Amersfoort

Kersthapjes Amersfoort voor elk budget

Iedereen heeft een ander budget. En met dit budget houden we bij HuisChef uiteraard rekening. Want bijzondere en smaakvolle kersthapjes Amersfoort zijn er voor elk budget. Wanneer u ervoor kiest om uw kersthapjes bij ons te bestellen, kiest u voor een professioneel en persoonlijk bedrijf. Een bedrijf waar kwaliteit, originaliteit en vernieuwing centraal staan.

Benieuwd naar onze mogelijkheden op kersthapjes gebied?

  • Tapas
  • Hartige en zoete amusehapjes

Maak indruk op uw gasten met onze kersthapjes. Eén voor één prachtig gepresenteerd in mooie glaasjes en schaaltjes.

U kunt bij ons verschillende kersthapjes bestellen:

1: Een overheerlijke 15 gangen amuse diner voor slechts €29.50 per persoon.  (vanaf 6 personen)

Met ons 15 gangen amuse diner kunt u genieten van zeer bijzonder gepresenteerde luxe hapjes, of eigenlijk mini-gerechtjes. Alleen de warme gerechtjes hebben nog een kleine bereiding nodig. HuisChef verzorgt uw hapjes in prachtig opgemaakte aardewerk schaaltjes en in glaasjes.

2: Kerst amuse diner voor slechts €29.50 per persoon. (vanaf 2 personen)
Ons kerst-amusediner is een avondvullend culinair programma waar u uw gasten aangenaam mee zult verrassen. Hierdoor kunt u zelf ook genieten van een gezellige, ontspannen kerst want u hoeft geen boodschappen te doen en u heeft geen afwas. Uw kerst was nog nooit zo relaxed in de sfeer van uw eigen huis.

Bent u benieuwd naar HuisChef? Dan zijn wij ook benieuwd naar u! Samen maken we er een culinaire Kerst van. U kunt ons bereiken via 06-26504883 of vul ons contactformulier in.

Naam
Email
Adres
Plaats
Telefoon nummer
Hoeveel personen
Datum
Tijd
Catering
Bericht