Huischef
Gerechten
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Catering Amersfoort

Catering in omgeving Amersfoort

Wido Zembsch heeft 12 jaar ervaring als chefkok en dat proef je terug in de gerechten die hij met smaak en originaliteit maakt. Met catering Amersfoort is de Huischef uniek in zijn soort. Door vernieuwend en creatief te denken wil Huischef zich onderscheiden van de rest:

Catering met het wauw effect!

Van 6 tot 200 personen.

Greenchef Catering Amersfoort gebruikt biologische producten of scharrelvlees uit de streek. Huischef werkt alleen met verse en eerlijke producten. Ook in onze bedrijfsvoering werken wij aan een groenere omgeving voor iedereen. Huischef biedt de beste kwaliteit tegen een goede en betaalbare prijs een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Catering Amersfoort ook bij u thuis!

Het is ook mogelijk dat Huischef bij u thuis komt koken: catering Amersfoort aan huis: een diner, sharing dinner, walking dinner, barbecue, high tea of bijzonder buffet. Genieten van heerlijke gerechten die bij u thuis in de keuken zijn gemaakt zonder afwas of stress. Een kok bij u thuis is helemaal niet zo duur, vergelijk de offerte maar eens met een goed restaurant. Het is mogelijk om uw menu uit te breiden met een wijnarrangement.

Seizoensgebonden gerechten

HuisChef kan ook uw verjaardags- of feestplanner zijn, geen zorgen en geregel: u geeft uw wensen aan, HuisChef regelt alles van de voorbereiding tot de uitvoering en het enige dat u hoeft te doen is genieten.

Catering op maat

Bij HuisChef catering Amersfoort is het mogelijk om catering op maat te krijgen u geeft uw wensen door en HuisChef maakt een offerte op maat. Een van de specialiteiten zijn amuse hapjes eigenlijk mini gerechtjes, allemaal heerlijkheden met zorg bereid. Ook voor kinderfeestjes of kinderkookclub bent u bij HuisChef aan het juiste adres.

HuisChef Bakery

Huischef bakery maakt de heerlijkste verse taarten en ook is het mogelijk om heerlijke belegde biologische broodjes te bestellen die bezorgd worden op de werkvloer. Voor vergaderingen of cursussen kunt u ook een heerlijke verrassende biologische lunch bestellen.

Kortom deze nieuwe cateringsensatie in Amersfoort moet u een keer geprobeerd hebben! Bel ons vrijblijvend voor informatie of vul een offerteformulier in!
Offerte aanvragen Bestelformulier

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!