Huischef
Gerechten
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

Catering in Amersfoort? HuisChef staat voor u klaar!

Bent u op zoek naar catering in Amersfoort die uw partij, bedrijfsborrel of welk evenement dan ook voorziet van het lekkerste eten en drinken? Dan bent u bij HuisChef aan het juiste adres! Onze chef is een culinaire fijnproever en geeft reguliere catering arrangementen een twist. HuisChef laat u kennismaken met catering arrangementen waarvan u en bovenal uw gasten optimaal zullen genieten.

HuisChef maakt overal een feestje van!

Of u zich nu op de dansvloer bevindt of in de tuin: HuisChef maakt er een feest van. Zo biedt HuisChef zeer uitlopende catering arrangementen waarmee u en uw gasten voorzien worden van het lekkerste eten. Onze catering arrangementen zijn geschikt voor iedere soort gast. Iedereen die fan is van lekker eten doet er goed aan ons in te schakelen. Onze kok heeft voor elke gelegenheid een diverse selectie aan gerechten op het menu staan. Bedrijfsfeest, borrel, tuinfeest, evenement of bruiloft: iedere plek is geschikt voor onze catering arrangementen!

Samen bekijken we de verschillende mogelijkheden, waarin we rekening houden met uw budget en wensen.

BBQ Chef

In hartje zomer gaat HuisChef schuil onder de naam van BBQ Chef en biedt deze u een breed scala aan barbecue arrangementen. Hierbij zijn de mogelijkheden eindeloos.  Zo bereidt onze chef zonder problemen een prachtige selectie aan vis- en vleesgerechten, maar kunt u natuurlijk ook zelf een menu samenstellen. Hierbij kiest u helemaal zelf waarmee u uw gasten wilt verwennen. Zelfs een barbecue in de winter is mogelijk. 

Sounds & Bites concept 

Een uniek concept waarmee menig muziekliefhebber maar al te graag mee instemt is het Sounds & Bites concept. Hierbij is een dj aanwezig die tijdens uw evenement ieder uur een andere muziekstijl draait. Daarnaast worden er gerechtjes geserveerd die passen bij het thema en ook kunt u uw favoriete platen aanvragen. Voor volledige catering in Amersfoort is HuisChef dus uw ideale partner!

Alle mogelijkheden catering in Amersfoort: 

HuisChef inhuren?

Wilt u HuisChef graag inhuren voor het verzorgen van uw evenement? Neem direct contact met ons op of vul onderstaand formulier in! 

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

Vul uw gegevens in:

Contact formulier

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Naam
Email
Bericht