Huischef
Culinaire catering
Gerechten
Culinaire catering
Amuse
Culinaire catering

BBQ service

Op een snikhete zomerdag wilt u liever bediend worden dan zelf plaats te moeten nemen achter de BBQ. Waar dit voorheen niet voor mogelijk werd gehouden kunt u zich nu onder de gasten mengen en optimaal meegenieten door gebruik te maken van de BBQ service aan huis van HuisChef. Tevens is een professionele chef in staat om diverse arrangementen te verzorgen. BBQ eens anders! Graag informeren wij u over de mogelijkheden en de voordelen die een verzorgde BBQ op locatie met zich meebrengen.

BBQ aan huis met kok welke zich niet beperkt in smakenpalet

De keuken is de plek waar de kookkunsten van een chef volledig tot zijn recht komen en deze moet men dan ook niet van elkaar scheiden. HuisChef staat er echter om bekend geen vaste werkplek te hebben. Wij zijn in staat om van iedere keuken onze werkplek te maken en daarom komen wij waar dan ook goed uit de verf. Het eerste waar u dit aan opmerkt is het uitgebreide smakenpalet wat wij met ons meebrengen. Tot de BBQ-arrangementen van HuisChef behoort onder andere het volgende:

Behalve BBQ service ook verdere aankleding van belang

Wij beseffen ons dat een BBQ met oog op het verzorgen van eten niet het moeilijkste is om zelf te organiseren. Vaak heeft u ook nog aankleding nodig, zoals statafels en als u het niet van plan bent om de barbecue thuis te houden ook nog een locatie. Wij raden u dan ook aan om een partner in te schakelen welke niet alleen BBQ service kan verzorgen, maar ook de andere dingen die geregeld moeten worden. HuisChef is uw partner!

Neem contact met ons op!

Mocht u interesse hebben in onze diensten, neem dan contact met ons op! Graag bespreken wij met u de mogelijkheden. U kunt contact opnemen door middel van het contactformulier. Dan zullen wij zo snel mogelijk op uw contactverzoek reageren. Wij staan graag voor u klaar!

Inspiratie op doen? Volg ons op Facebook en Instagram en proef de sfeer van HuisChef!

  • DD dash MM dash JJJJ

Uw bestelling

Geen producten in de winkelwagen.

Find locations near you

Discover a location near you with delivery or pickup options available right now.