Huischef
Culinaire catering
Culinaire catering
Culinaire catering

Big Green Egg huren

Big Green Egg huren

Big Green Egg huren

De Big Green Egg is erg populair. En dat is niet voor niets, want wist u dat de Big Green Egg het meest veelzijdige buitenkooktoestel van het moment is? Het groene, eivormige kooktoestel heeft iets weg van een oven en van een barbecue en is gebaseerd op de ruim 3000 jaar oude Aziatische kleinoven. Bij de Big Green Egg draait alles om smaak en kwaliteit. Wilt u de veelzijdigheid van de Big Green Egg zelf ervaren? Dan kunt u bij HuisChef de Big Green Egg huren.

 

Big Green Egg huren – de voordelen van de Big Green Egg

Big Green Egg hurenWilt u de Big Green Egg huren? Dan maakt u gebruik van de vele voordelen die de Big Green Egg te bieden heeft. Hierbij kunt u onder andere denken aan:

  • Smaak en kwaliteit
    Alles draait bij de Big Green Egg om smaak en kwaliteit. Producten die door bereiding op de Big Green Egg een zeer bijzondere smaak krijgen. Samen genieten van het beste wat de natuur ons te bieden heeft.
  • Een doordacht design
    De Big Green Egg is visueel erg aantrekkelijk. Binnen de Egg vindt een essentiële en constante air flow plaats. Deze zorgt voor een gelijkmatige garing en zeer efficiënt gebruik van het houtskool.
  • Uniek keramiek
    Het enige keramische kooktoestel dat is vervaardigd van uniek door NASA ontwikkelt keramiek. Dit keramiek zorgt voor extreem isolerende eigenschappen en weerkaatst de warmte. De temperatuur kan tot de graad nauwkeurig worden beheerst.

Kies voor gemak, kies voor Big Green Egg catering 

Wilt u niet alleen een Big Green Egg huren, maar bent u geïnteresseerd in een compleet verzorgde catering? Ook dat is bij HuisChef geen enkel probleem. De mogelijkheden met de Big Green Egg zijn eindeloos. Van een stoere BBQ met bijpassende biertjes en een wereldse barbecue tot een tien gangen diner, walking diner of een luxe barbecue. Wilt u echt alles tot in de puntjes verzorgd hebben? Maak dan gebruik van onze partyservice: tenten, stoelen en tafels, rode lopers en heaters.

U kunt ons bereiken via 06-26504883 of vul het contactformulier in.

Naam
Email
Adres
Plaats
Telefoon nummer
Hoeveel personen
Datum
Tijd
Catering
Bericht